5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αντισφαίρισης κατά το χρονικό διάστημα από 06 έως 07 Μάιου 2011 στις εγκαταστάσεις του ομίλου αντισφαίρισης στη Ναύπακτο.

Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν (20) άνδρες αθλητές και (3) γυναίκες  αθλήτριες από όλη την Ελλάδα το επίπεδο των οποίων κρίνεται αρκετά ικανοποιητικό μέσα σε υψηλά ανταγωνιστικά πλαίσια. Από τους αγώνες των τριών τελευταίων ετών θα προκύψουν οι αθλητές που θα αγωνιστούν στο 7ο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα αντισφαίρισης που θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία κατά το χρονικό διάστημα από 05-12/06/2011. Στο περσινό πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Νίκαια της Λάρισας από 11 έως 13 Ιουνίου 2010 αγωνίσθηκαν (20) άνδρες αθλητές και (3) τρεις γυναίκες.

Η Αθλητική Ένωση προτίθεται να καταστήσει θεσμό και για τα επόμενα χρόνια το Πανελλήνιο πρωτάθλημα το οποίο κρίνεται απαραίτητο για την αρτιότερη και επιτυχημένη εκπροσώπηση της χώρας μας σε μελλοντικά Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Επιπροσθέτως στον τελικό του πρωταθλήματος στην κατηγορία ανδρών, ο Αρχ/κας Παπαναστασίου Γεώργιος της Δ.Α.Α./Υ.Κ.Α./Τ.Ε.Ε.Μ. επικράτησε του Υπ/κα Βασιλειάδη Αναστάσιου του Τ.Δ.Α.Κομοτηνής με 2-0 σετ. Την 3η θέση κατέλαβε ο Δ/Υ Σιαφλάς Βσίλειος της Σ.Α.Ε.Α.

Στην κατηγορία των γυναικών νικήτρια αναδείχθηκε η Αρχ/κας ΚΟΤΡΩΤΣΟΥ Βασιλική Α.Τ. Ναυπάκτου με 2η την Αστ/κα Σιδηροπούλου Ροδή του Τ.Δ.Λ.Πιερίας και 3η την Ανθ/μο Βασιλοπούλου Αικατερίνη του Α.Τ. Ναυπάκτου.

Τα  μέλη της Οργανωτικής – Τεχνικής επιτροπής αποτελούμενη από τους Αρχ/κα ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗ Ρήγα του Α.Τ. Ψυχικού και Υ/Β΄ε.α. ΝΤΖΟΥΦΡΑ Γεώργιο ο οποίος προσφέρει τις υπηρεσίες και τις γνώσεις του για την ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού καίτοι αποστρατευθείς από το σώμα, συνέβαλαν τα μέγιστα για την επιτυχία της διοργάνωσης έχοντας την πολύτιμη στήριξη της Αρχ/κα Κοτρώτσου Βασιλικής του Α.Τ. Ναυπάκτου.

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος ευχαριστεί θερμά τον Διοικητή του Α.Τ. Ναυπάκτου Α/Α Κακούση Κων/νο για την πολύτιμη προσφορά του στο εν λόγω πρωτάθλημα καθώς και την Αντιδήμαρχο του Δήμου Ναυπάκτου Κα Ζιαμπάρα Μαρία και τον Πρόεδρο του ομίλου αντισφαίρισης της Ναυπάκτου Κ. Δαβανέλο Θέμη για την διάθεση των γηπεδικών εγκαταστάσεων του ομίλου.

Scroll to Top