5ο Πανελλήνιο Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης-2018

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος προτίθεται να συνδιοργανώσει με τον Αθλητικό Σύλλογο «Άρης Βούλας» και υπό την αιγίδα του Πανελληνίου Ομίλου Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α) το 5ο Πανελλήνιο Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Αστυνομικών την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εν ενεργεία άντρες και γυναίκες αστυνομικοί, συνοριακοί φύλακες, ειδικοί φρουροί που υπηρετούν σε όλη την επικράτεια και είναι ενεργά μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής μέχρι και την Παρασκευή 23-11-2018 και ώρα 10:00 και να την αποστείλουν την στο φαξ της Αθλητικής Ένωσης 210-7782311 ή μέσω διαδικτύου στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο (e-mail) helathpo@otenet.gr.

Τα αγωνίσματα που θα διεξαχθούν είναι τα εξής κάτωθι:

  • Απλός Ανδρών
  • Απλός Γυναικών
  • Απλός Παλαίμαχων
  • Διπλός Ανδρών
  • Διπλός Γυναικών

Στο Απλό & Διπλό Ανδρών δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι άνδρες μέχρι και 45 ετών (γεννηθέντες μετά την 09/12/1973). Άνω των 45 ετών, ήτοι γεννηθέντες πριν από την ανωτέρω ημερομηνία θα λάβουν μέρος στο αγώνισμα Απλό Παλαίμαχων.

Κανονισμοί διεξαγωγής.

Το Πανελλήνιο Τουρνουά θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους Διεθνείς Κανονισμούς Παιδιάς και βάσει του κανονισμού διεξαγωγής εσωτερικών πρωταθλημάτων της Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α.

Κλήρωση και σύστημα διεξαγωγής.

Η κλήρωση για κάθε κατηγορία, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 07/12/2018 και ώρα 16:00 στα γραφεία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος ( Μεσογείων 96, Πύλη Μνημείου ) από τα μέλη που απαρτίζουν την οργανωτική επιτροπή. Δικαίωμα παρουσίας κατά τη διάρκεια της κλήρωσης έχουν όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές. Μετά το πέρας αυτής οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνουν οποιαδήποτε άλλη ερώτηση που αφορά τις λεπτομέρειες διεξαγωγής του Τουρνουά,  στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής.

Το σύστημα διεξαγωγής είναι το εξής:

Στον Α΄ γύρο θα δημιουργηθούν όμιλοι των τριών ή τεσσάρων παικτών που θα παίξουν όλοι μεταξύ τους. Στον Β΄ γύρο οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου θα διασταυρωθούν σε αντιστοιχία (1-2, 2-1) σε αγώνες νοκ-αουτ.

Άπαντες οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να είναι παρόντες την Κυριακή 09/12/2018 και ώρα 09:00 στις Εγκαταστάσεις του Αθλητικού Σωματείου Άρης Βούλας.

Κάθε αθλητής-αστυνομικός θα πρέπει να προσκομίσει-υποβάλλει στην οργανωτική επιτροπή την αίτηση εγγραφής στην Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος μέχρι και την 09:00 ώρα της 09/12/2018. Την αίτηση εγγραφής μέλους μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να την αναζητήσει στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Γνωρίζεται πως κάθε διαγωνιζόμενος αθλητής υποχρεούται να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η ικανότητα του να αγωνιστεί χωρίς κίνδυνο της υγείας του. Για το σκοπό αυτό κάθε αθλητής θα πρέπει να προσκομίσει στην οργανωτική επιτροπή ιατρική βεβαίωση από παθολόγο ή καρδιολόγο ιδιώτη ή υπηρεσιακό ή ενεργό δελτίο αθλητή, τα οποία να πιστοποιούν ότι είναι απολύτως υγιής.

Έχει ληφθεί μέριμνα από την μεριά τους, να υπάρχει κατά την διάρκεια των αγώνων, κατάλληλο ιατρικό προσωπικό για την αντιμετώπιση τυχόν έκτακτων ιατρικών περιστατικών καθώς επίσης να υπάρχει στον περιβάλλοντα χώρο μπουφέ με νερά, αναψυκτικά, χυμούς, σνακ και εδέσματα χωρίς κόστος για τους αθλητές. Στους νικητές και φιναλίστ των κατηγοριών του τουρνουά θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια.

Τονίζεται ότι, από την διεξαγωγή αυτού και των προγενέστερων τουρνουά που διεξήχθησαν, θα συγκροτηθεί ύστερα από βαθμολογία, ανάλογα με τα αποτελέσματα των συμμετεχόντων, αντιπροσωπευτική ομάδα για να εκπροσωπήσει την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος στα ερχόμενα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Αστυνομικών, έχοντας ως κύριο μέλημα την επάξια εκπροσώπηση της Χώρας, του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας και της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Επισημαίνεται ότι, η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top