5ο Πανελλήνιο Τουρνουά πετοσφαίρισης στην άμμο

Σας γνωρίζουμε ότι, κατά το χρονικό διάστημα από 30 Ιουνίου 2018 ως 1 Ιουλίου 2018 το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος προτίθεται να διοργανώσει το 5ο Πανελλήνιο Τουρνουά Πετοσφαίρισης Αστυνομικών στην άμμο, το οποίο θα διεξαχθεί στην παραλία Κατερίνης του Νομού Πιερίας.

Στο εν λόγο τουρνουά θα λάβουν μέρος άνδρες και γυναίκες αστυνομικοί σε ζεύγη, τα οποία αναλόγως με τις συμμετοχές θα χωριστούν σε κατηγορίες (ανδρών, γυναικών και μεικτό). Το Παράρτημα μας θα μεριμνήσει για την συγκρότηση κάθε απαραίτητης Επιτροπής διοργάνωσης και διεξαγωγής αγώνων, της Γραμματείας, των διαιτητών – κριτών, καθώς και τη ρύθμιση των οποιονδήποτε άλλων λεπτομερειών που τυχόν θα απαιτηθούν για την επιτυχή διεξαγωγή του Τουρνουά.

Υπογραμμίζεται πως κάθε διαγωνιζόμενος αθλητής υποχρεούται να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση από καρδιολόγο ή παθολόγο, υπηρεσιακό ή ιδιώτη, προκειμένου να διαπιστωθεί η ικανότητά του να αγωνιστεί χωρίς κίνδυνο της υγείας του και να προσκομίσει στην οργανωτική επιτροπή τη σχετική ιατρική γνωμάτευση.

Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλουν μέχρι την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 μέσω φαξ στο 2310548418 συμπληρώνοντας τη αίτηση συμμετοχής. Υπεύθυνοι παραλαβής αιτήσεων συμμετοχής στο προαναφερόμενο τουρνουά είναι οι: α)  ΒΑΓΓΕΛΗΣ Ιωάννης με τηλέφωνο επικοινωνίας 6979669393, β) ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Κυριακή  με τηλέφωνο επικοινωνίας 6936013847 και γ) ΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΗΣ Θεόφιλος με τηλέφωνο επικοινωνίας 6941676722.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top