5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού, Αθήνα, 28/09/2023

Κάλεσμα για ακόμα ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα στον κόσμο των άσπρων και μαύρων τετραγώνων κατά τη διάρκεια της 5ης βδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού.

Το εν λόγω πρωτάθλημα έχει συμπεριληφθεί στην 5η Εβδομάδα Αστυνομικού Αθλητισμού, η οποία έχει ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού. Η εν λόγω διοργάνωση και διεξαγωγή της Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού για το έτος 2023, κατόπιν αιτήματος από τη πλευρά της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, στον κ. Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού, έχει συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «be active», το οποίο αφορά στην προαγωγή του αθλητισμού και της φυσικής δραστηριότητας σε όλη την Ευρώπη, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τα πολλαπλά οφέλη της άσκησης.

Οι σκακιστές αστυνομικοί θα αναμετρηθούν στην σκακιέρα για την κατάκτηση του 5ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Σκακιού, το οποίο διοργανώνει η Ένωσή μας στο Athens Chess Club (οδός Καλαμιώτου 19-23, 4ος Όροφος) στην Αθήνα, την Πέμπτη 28/09/2023.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εν ενεργεία άντρες και γυναίκες αστυνομικοί, συνοριακοί φύλακες, ειδικοί φρουροί που υπηρετούν σε όλη την επικράτεια και είναι ενεργά μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Το Πρωτάθλημα θα είναι ενιαίο για όλους, αλλά θα υπάρχουν ξεχωριστές βραβεύσεις (για αθλητές συλλόγου και ερασιτέχνες αθλητές).

Πληροφορίες για τον τρόπο διαγωγής, το χρόνο σκέψης και τις κατηγορίες βράβευσης θα βρείτε στην σχετική προκήρυξη εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής αποκλειστικά μέσω του παρακάτω συνδέσμου μέχρι και την Τετάρτη 27/09/2023 και ώρα 21:00.

Αίτηση Συμμετοχής

Άπαντες οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται την Πέμπτη 28/09/2023 και ώρα 14:45 στον χώρο των αγώνων. Στο πρωτάθλημα οι συμμετέχοντες αθλητές οφείλουν να είναι σύμφωνοι και να τηρούν τους κανονισμούς της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί μπορούν να απευθυνθούν για οποιοδήποτε θέμα σχετικό με την διοργάνωσης με το μέλος της επιτροπής σκακιού της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, Υπαστυνόμο Β΄ ΝΤΑΛΑΜΠΙΡΑ Σπύρο στο τηλ. 6976760861.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top