5ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 8Χ8 – 2013

Στις 27-09-2013 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 5ο Πρωτάθλημα 8 x 8 της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος. Σαράντα τέσσερις (44) συνολικά ομάδες από όλη την Αττική συμμετείχαν στην διοργάνωση, αριθμός ικανοποιητικός για την εύρυθμη διεξαγωγή της διοργάνωσης. Ένα πρωτάθλημα του οποίου το ενδιαφέρον κρατήθηκε αμείωτο μέχρι το τέλος του, γεγονός που αποδεικνύεται και από τις αλλαγές των θρόνου του Πρωταθλητή και του Κυπελλούχου. Οι ομάδες που διακρίθηκαν πέρσι δεν τα κατάφεραν τελικά να διατηρηθούν στις πρώτες θέσεις του βάθρου και έδωσαν τις θέσεις του σε εξίσου πολύ καλές ομάδες.

Στον τελικό του κυπέλλου, θεσμός στον οποίο συμμετέχουν οι ομάδες που έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια του πρωταθλήματος, βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά η ΥΠΟ/ΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, η οποία παρόλα αυτά δεν κατάφερε όμως να αποσπάσει και φέτος την νίκη από τον αντίπαλο της! Απέναντι της βρέθηκε η ομάδα του  Α΄ Α.Τ. ΑΙΓΑΛΕΩ, η οποία είχε καλές παρουσίες κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, γεγονός που οδήγησε τον αγώνα στην διαδικασία των πέναλτι. Κυπελλούχος αναδείχθηκε το Α΄ Α.Τ. ΑΙΓΑΛΕΩ με σκορ 3-3 (πεν 4-3) , πανηγυρίζοντας την πρώτη κατάκτηση ενός τίτλου.

Στον μεγάλο τελικό βρέθηκε το Α΄ & Β΄ Α.Τ. Ν. ΙΩΝΙΑΣ με την Υ.Α.Τ. / Α-512. Οι δύο ομάδες που ήταν πολύ καλά οργανωμένες τόσο σε αγωνιστικό, όσο και εξωαγωνιστικό επίπεδο και  σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς φάνταζαν ασταμάτητες απέναντι στον οποιοδήποτε αντίπαλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Α΄ & Β΄ Α.Τ. Ν. ΙΩΝΙΑΣ έχοντας την πολύτιμη εμπειρία των προηγούμενων χρόνων κατάφερε να αποσπάσει τον τίτλο του πρωταθλητή από την πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα της Υ.Α.Τ. / Α-512.

Αναλυτικά η τελική κατάταξη των ομάδων :

1ος Α΄ & Β΄ Α.Τ. Ν. ΙΩΝΙΑΣ
2ος Υ.Α.Τ. / Α-512
3ος Δ.Α.Ε.Α. / Ε.Κ.Α.Μ.
4ος Υ.Π.Ε.

Ας θυμηθούμε τα αποτελέσματα όλων των τελικών των πρωταθλημάτων 8Χ8 μέχρι σήμερα:

2009 Α.Τ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ – Α.Τ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 5-4
2010 Α.Τ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – Δ/ΝΣΗ ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ 4-3
2011 Α.Τ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – Δ.Α.Α./Τ.Ε.Λ. 5-4
2012 Α.Τ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ – Δ.Α.Α./Τ.Ε.Λ. 4-2
2013 Α΄& Β΄ Α.Τ. Ν. ΙΩΝΙΑΣ – Υ.Α.Τ. Α-512 2-0

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Β΄ γύρου έχουν ως εξής :

Όμιλος Ρέντη Α΄ & Β΄

Όμιλος Γέρακα και Ηλιούπολης

Κύπελλο

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, κ. ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ Δημήτριος, ευχαρίστησε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στην διοργάνωση για το ήθος και την αγωνιστικότητα τους και απένειμε το τρόπαιο και τα μετάλλια στους πρωταθλητές.

Οι ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωτάθλημα 11 Χ 11 , που θα ξεκινήσει σύντομα.

Scroll to Top