5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής Αστυνομικών

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος θα διοργανώσει το 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής Αστυνομικών, την Κυριακή 29/05/2022 στο σκοπευτήριο Κορίνθου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε συνεργασία με τον Όμιλο Αθλητικής Σκοποβολής Κορινθίας, τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος και τον Δήμο Κορινθίων. Για την πραγματοποίηση του αγώνα, την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος θα συνδράμει η διοίκηση του ανωτέρου σκοπευτηρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής αποκλειστικά μέσω του συνδέσμου μέχρι και την Παρασκευή 20/05/2022.

Αίτηση Συμμετοχής

Άπαντες οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι κάτοχοι θεωρημένου δελτίου αθλητή σύμφωνα με τους κανονισμούς της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και να βρίσκονται στον χώρο διεξαγωγής του αγώνα μία ώρα πριν την επίσημη ώρα έναρξης αυτού (θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα μας). Κατά την διεξαγωγή του αγώνα θα τηρηθούν οι επίσημοι κανονισμοί της Ομοσπονδίας καθώς και  τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν εκείνη την περίοδο για την μη εξάπλωση του COVID-19.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί μπορούν να απευθυνθούν τόσο στα τηλέφωνα της Ένωσης τις ημέρες και ώρες που αναλυτικά αναγράφονται στην επιλογή ΄΄Επικοινωνία΄΄ στην ιστοσελίδα της Ένωσης, ή στον Αντιπρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, Αστυνόμο Α΄ ΑΒΑΝΙΔΗ Δημήτριο στο τηλέφωνο 6983458252.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top