6η αγωνιστική – Σημαντική νίκη του ΤΔΜΑ

6η αγωνιστική και προτελευταία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και οι ομάδες της ΑΕΑΕ έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στο να πάρουν τη νίκη αλλά και στον υπολογισμό της επόμενης ημέρας.

Η αρχή έγινε με τον αγώνα της ΥΑΑ με τη ΔΟΑ όπου η διαφορά των 13 πόντων στο πρώτο τέταρτο υπέρ της ΔΟΑ έδειξε εξ αρχής την ροή που θα είχε το παιχνίδι. Έτσι λοιπόν η ΔΟΑ διατηρώντας τη διαφορά και πολλές φορές αυξάνοντας τη, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 35-65.

Στο ντέρμπι του πρώτου ομίλου είχαμε αντίπαλες την ομάδα της ΥΑΜΚΠΠ με την ομάδα του ΤΔΜΑ. Με αρκετές ελλείψεις παρατάχθηκαν οι γηπεδούχοι ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν όλα τα όπλα στη φαρέτρα τους. Το σκορ στο πρώτο ημίχρονο πήγαινε πόντο πόντο με την διαφορά να κλείνει στη μικρότερη τιμή της 33-32 υπέρ των γηπεδούχων. Το τρίτο τέταρτο κινήθηκε αναλόγως με το προβάδισμα να αλλάζει χέρια στο τέλος του με βραχεία κεφαλή υπέρ του ΤΔΜΑ με 50-52. Στο τέταρτο τέταρτο όπου και θα κρινόντουσαν όλα η ομάδα του ΤΔΜΑ  με κρίσιμα σουτ από την περιοχή των 6,75μ κατάφερε ένα επί μέρους 07-21 και πήρε τη νίκη με το τελικό 57-73.

Σ’ ένα εξίσου δυνατό παιχνίδι το ΑΤ Αμπελοκήπων αντιμετώπισε τη ΔΑΕΑ/ΥΜΕΤ. Κλειστός αγώνας στο πρώτο ημίχρονο με το σκορ να κλείνει στο 25-27. Στο τρίτο τέταρτο η ομάδα της ΔΑΕΑ/ΥΜΕΤ κάνοντας ένα επί μέρους 15-29 έχτισε μια διαφορά την οποία διαχειρίστηκε μέχρι τέλους αντέχοντας στην πίεση που άσκησε το ΑΤ Αμπελοκήπων στο τέταρτο τέταρτο παίρνοντας έτσι τη νίκη με 62-68.

Η αγωνιστική έκλεισε με τον αγώνα της ΥΤΑ εναντίον της ΓΔΠΕΕΣ. Με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο πρώτο τέταρτο, είχαμε την αντεπίθεση και το καλό δεύτερο τέταρτο της ΓΔΠΕΕΣ. Το ημίχρονο έκλεισε με βραχεία κεφαλή υπέρ της ΓΔΠΕΕΣ (21-24). Η σφιχτή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως στο τέταρτο τέταρτο έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους με σκορ 34-50.

Ο προγραμματισμένος αγώνας της ΔΑΑΑ εναντίον της ΥΑΒΕ κρίθηκε με 20-00 λόγω αδυναμίας της φιλοξενούμενης ομάδας καθώς επίσης και ο αγώνας του ΑΤ Λαυρεωτικής με το ΤΑ Παπάγου Χολαργού κρίθηκε με 20-00 λόγω αδυναμίας της φιλοξενούμενης ομάδας.

Αναλυτικά οι βαθμολογίες των ομίλων πατήστε εδώ :

Αναλυτικά τα αποτελέσματα :

ΥΑΑ – ΔΟΑ 35-65ΥΑΜΚΠΠ – ΤΔΜΑ 57-73
ΑΤ ΑΜΠΕΛΟΚΉΠΩΝ – ΔΑΕΑ/ΥΜΕΤ 62-68
ΥΤΑ – ΓΔΠΕΕΣ 34-50
ΔΑΑΑ – ΥΑΒΕ 20-00 (Άνευ Αγώνα)
ΑΤ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΉΣ – ΤΑ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ 20-00 (Άνευ Αγώνα)

Scroll to Top