6ος Τελικός Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος – 2017-2018

Σας γνωρίζουμε ότι, την Τρίτη 6 Ιουνίου 2018 στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο «Nick Galis Hall» έπεσε η αυλαία του 6ου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού μεταξύ των ομάδων του Επιτελείου της Δ/νσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσ/νίκης και του Α.Τ. & Τ.Α. Καλαμαριάς, οι οποίες προκρίθηκαν στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού. Τον αγώνα παρακολούθησαν πλήθος κόσμου και συνάδελφοι.

Από το 1ο λεπτό του αγώνα οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, χωρίς να καταφέρει κάποια να ξεφύγει με διψήφιο αριθμό πόντων. Ο αγώνας κρίθηκε στις τελευταίες δύο επιθέσεις του αγώνα με το Α.Τ. & Τ.Α. Καλαμαριάς να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα και μαζί την πρώτη θέση για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Τα δεκάλεπτα : 14-15, 36-34, 48-48, 55-59. Διαιτητές: Τσαρδούλιας , Ηλιόπουλος , Τσάνταλη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δ.Α.Ε.Θ. Επιτελείο (Ιγνατίδης): Δαγκλής, Ιγνατίδης, Γεωργίου 5(1), Ποϊριζιάδης, Λαζαρίδης 13(1), Ζησόπουλος, Καμπέρης 7, Βαβούδης, Διαμαντίδης 7(1), Παπαζαφείρης 4, Αλαμπουρτζίδης 19, Κεχρινιώτης.

Α.Τ. & Τ.Α. Καλαμαριάς (Θεοδοσιάδης)  : Πολυχρονίου, Βαμβούλης, Αθάνατος, Πλευρίτης 5(1), Τσαβλίδης 15(1), Ντόκος, Δίγκας, Καραγιώργης 15(4), Δημάκης 16(3), Γιαμούζης, Καζανάς 8(1).

Κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών τίμησε : τον κο Δημήτριο ΑΚΡΙΤΙΔΗ, Σύμβουλο του Υπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού και μέλος του Δ.Σ. των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσ/νίκης για την πολύτιμη προσφορά του στα πλαίσια της διεξαγωγής του μεγάλου τελικού στο ιστορικό γήπεδο.

Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος Γεώργιος ΖΑΧΑΡΗΣ, συνεχάρη όλους τους αθλητές για την αγωνιστικότητά τους και ευχαρίστησε όλους τους θεατές που έδωσαν το παρών στον Τελικό.

Scroll to Top