6ος Τελικός Κυπέλλου Καλαθοσφαίρισης

Την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 έλαβε χώρα ο Τελικός αγώνας του 6ου Κυπέλλου Καλαθοσφαίρισης αστυνομικών υπηρεσιών Ν. Αττικής που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Πεντέλης και οι φιναλίστ ήταν η ομάδα της Δ/νσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής (Δ.Α.Ε.Α.) και η ομάδα του Α.Τ. Πεντέλης. Οι φίλαθλοι τόσο των δύο ομάδων όσο και του αστυνομικού αθλητισμού κατέκλεισαν κάθε γωνιά του κλειστού γυμναστηρίου και απόλαυσαν μια ξεχωριστή εκδήλωση.

Η Αθλητική Ένωση συνεχίζοντας το άνοιγμά της προς το κοινωνικό σύνολο οργάνωσε πριν τον μεγάλο τελικό, αγώνα επίδειξης των τμημάτων υποδομής της Αθλητικής Ένωσης Πεντέλης με τους μικρούς αθλητές να προσφέρουν όμορφο θέαμα στους παρευρισκόμενους. Εν συνεχεία οι παίκτες των δυο φιναλιστ αντάλλαξαν εθιμοτυπικά δώρα με τους μικρούς αθλητές. Επίσης μοιράστηκαν ενημερωτικά φυλλάδια, που διέθεσε η Δ/νση Τροχαίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με θέμα την κυκλοφοριακή συμπεριφορά των πεζών και των οδηγών, έχοντας ως στόχο την ενημέρωση για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας αλλά και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Το Α.Τ. Πεντέλης συνεχίζει να γράφει ιστορία. Με σχετική άνεση κατέκτησε το τέταρτο Κύπελλο Α.Ε.Α.Ε. και συνεχίζει για την κατάκτηση του ντάμπλ καθώς βρίσκεται κοντά στον τελικό του πρωταθλήματος. Ο αγώνας έληξε με σκόρ Δ.Α.Ε.Α.-Α.Τ. Πεντέλης 74-97. Από την πλευρά των νικητών ξεχώρισαν οι Βελιζιώτης (18π), Κουπίδης (17π) και Κωνσταντώνης (13π) ενώ από την ομάδα της Δ.Α.Ε.Α. οι Μαλούκος (22π) και Ντιφαντής (12π). Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα ανακηρύχτηκε κατόπιν ψηφοφορίας ο Κωνσταντώνης του Α.Τ. Πεντέλης. Στον διαγωνισμό τριπόντων συμμετείχε ένας  αθλητής από κάθε ομάδα που έλαβε μέρος στον θεσμό του κυπέλλου, νικητής του οποίου αναδείχτηκε ο Δέλλιος Γ. του Α.Τ. Νέας Ερυθραίας.

Τον αγώνα με την παρουσία τους τίμησαν ο Δήμαρχος Πεντέλης κ. Στεργίου Καψάλης, καθώς και πλήθος εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικών που πάντοτε δίνουν το παρόν στις γιορτές του αστυνομικού αθλητισμού.

Ο Πρόεδρος της Α.Ε.Α.Ε. ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την στήριξη τους στον αστυνομικό αθλητισμό και στις διοργανώσεις της Αθλητικής Ένωσης, συνεχάρη τους αθλητές όλων των ομάδων για την συμμετοχή τους στο θεσμό του κυπέλλου και δεσμεύτηκε πως η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος θα στηρίξει οποιονδήποτε αστυνομικό αθλητή θελήσει να αθληθεί σε εγχώριο και πανευρωπαϊκό επίπεδο σεβόμενος τους στόχους και τον σκοπό της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Scroll to Top