6ος Τελικός Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 8Χ8

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διοργάνωση και η διεξαγωγή του 6ου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 8χ8, για την περίοδο 2015, που διοργάνωσε η Ένωσή μας, στο οποίο συμμετείχαν τριάντα οκτώ (38) ομάδες – αστυνομικές υπηρεσίες του Λεκανοπεδίου Αττικής!

Η προσπάθεια όλων των αθλητών – συναδέλφων ήταν άξια αναφοράς και βοήθησε στην ομαλή διεξαγωγή ενός ανταγωνιστικού πρωταθλήματος από τον πρώτο αγώνα έως και τους τελικούς.

Η Α.Ε.Α.Ε. διοργάνωσε για πρώτη φόρα και τον θεσμό του «SILVER CUP» στον οποίο συμμετείχαν οι ομάδες που δεν κατάφεραν να περάσουν στους τελικούς του πρωταθλήματος. Πρωταγωνιστές εκεί ήταν οι συνάδελφοι του Α.Τ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ και της ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Στον τελικό του «SILVER CUP» οι φίλαθλοι των ομάδων απόλαυσαν ένα δυνατό αγώνα, ο οποίος έληξε ισόπαλος στην κανονική του διάρκεια και χρειάστηκε η διαδικασία της παράτασης για να αναδειχθεί ο νικητής. Οι αθλητές του Α.Τ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ κέρδισαν με 2-1 και κατέκτησαν το κύπελλο. Τα γκολ πέτυχαν από την ομάδα του Α.Τ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ οι ΤΣΙΒΙΚΗΣ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ενώ για την ομάδα της ΒΟΥΛΗΣ ο ΤΖΑΝΕΤΟΣ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Τ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ:

ΧΑΝΤΖΗΣ, ΟΥΣΙΟΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Δ, ΚΟΤΖΟΥΛΑΣ, ΤΣΙΒΙΚΗΣ, ΣΚΟΥΡΑΣ, ΚΙΣΣΑΣ, ΤΣΙΚΟΣ, ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΡΑΒΑΝΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥΔΗΣ, ΜΑΓΓΙΖΗΣ, ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ΚΙΛΙΑΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ:

ΛΑΔΙΚΟΣ, ΚΟΘΡΑΣ, ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ, ΛΟΥΤΣΟΣ, ΕΥΘΥΜΙΑΣΗΣ, ΜΗΤΡΟΦΑΝΗΣ, ΚΑΣΓΙΑΝΝΗΣ ,ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΤΖΑΝΕΤΟΣ

Κατόπιν ακολούθησε ο τελικός του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΦΙΛΙΑΣ ανάμεσα στις ομάδες της ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και του Α.Τ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Σε ένα ακόμη αγώνα με αρκετές διακυμάνσεις στο σκορ οι αθλητές του Α.Τ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ επικράτησαν με 5-3! Τα γκολ πέτυχαν  από το Α.Τ. Συντάγματος οι ΓΙΟΒΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΩΔΑΚΑΤΟΣ, ΖΙΩΓΑΣ(2), και ΜΕΛΑΣ και από την ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ οι ΣΕΙΤΑΝΙΩΤΗΣ, ΝΙΚΑΣ και ΜΠΛΙΚΑΣ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ:

ΜΗΤΡΑΚΟΣ, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ, ΜΕΓΑΣ, ΜΥΛΩΝΑΣ, ΤΣΑΝΕΚΛΙΔΗΣ, ΝΙΚΑΣ, ΜΠΛΙΚΑΣ, ΣΕΙΤΑΝΙΩΤΗΣ, ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΔΕΛΗΧΑΤΖΗΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ,ΜΠΟΥΣΗΣ, ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Α.Τ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ:

ΤΖΑΒΑΡΗΣ, ΜΑΤΕΡΗΣ, ΜΕΛΑΣ, ΒΙΑΝΝΗΣ, ΡΑΜΜΟΣ, ΓΙΟΒΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΙΩΓΑΣ, ΔΩΔΕΚΑΤΟΣ, ΨΟΥΧΛΟΣ, ΜΠΑΚΑΡΑΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ

Η διοργάνωση έκλεισε με την διεξαγωγή των τελικών του πρωταθλήματος στους οποίους η ομάδα του Α.Τ. ΖΕΦΥΡΙΟΥ κατέλαβε την 3η θέση και τις ομάδες του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ και του Α.Τ. ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ να αγωνίζονται στο μεγάλο τελικό!

Με την κανονική διάρκεια να λήγει στο ισόπαλο 4-4, χρειάστηκε να ακολουθηθεί η διαδικασία των πέναλτι.  Τα γκολ πέτυχαν οι ΨΙΛΟΣ,ΔΕΒΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ,ΒΑΤΣΙΟΣ Κ., και ΚΟΡΩΝΙΔΗΣ για την ομάδα του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ και από την ομάδα του Α.Τ. ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ οι ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ (2) και ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ(2).

Οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι όπου η τύχη χαμογέλασε στους συναδέλφους του Τ.Τ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, οι οποίοι στην παρθενική τους παρουσία κατάφεραν να κατακτήσουν το τρόπαιο!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ:

ΚΑΡΑΛΗΣ, ΒΑΤΣΙΟΣ Α., ΒΑΤΣΙΟΣ Κ., ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ, ΛΟΥΡΗΣ, ΔΕΒΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΡΩΝΙΔΗΣ, ΨΙΛΟΣ, ΜΑΝΤΑΣ, ΤΣΙΒΟΛΑΣ, ΓΡΙΒΑΣ, ΛΑΙΟΣ, ΓΚΙΟΥΛΟΣ, ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ, ΧΑΝΙΩΤΗΣ, ΓΟΥΡΝΕΛΟΣ

Α.Τ. ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ:

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΖΟΥΝΑΣ, ΚΛΕΙΤΣΙΚΑΣ. ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ, ΓΚΑΓΚΑΣΤΑΘΗΣ, ΜΑΝΟΥΡΑΣ, ΧΑΤΖΗΣ, ΚΑΡΑΜΟΙΚΑΣ, ΚΟΥΚΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ,ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ, ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ, ΖΑΓΟΥΡΑΣ, ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΣΤ., ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΑΧ., ΔΙΑΦΑΣ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος συγχαίρουν όλους τους συναδέλφους – αθλητές καθώς και τα μέλη των ομάδων που συμμετείχαν στη διεξαγωγή του 6ου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 8 επί 8.

Scroll to Top