6ος Τελικός Κυπέλλου Φιλίας Ποδοσφαίρου 2016-2017

Σας γνωρίζουμε ότι, την 14/06/2017 στο Δημ. Στάδιο Καλλιθέας “Ελ Πάσο”  διεξήχθη  ο Τελικός του 6ου Κυπέλλου Φιλίας Ποδοσφαίρου Αστυνομικών Υπηρεσιών Ν. Αττικής μεταξύ του πολυνίκη του θεσμού, την ομάδα της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών και την πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα σε τελικό, την ομάδα της ΔΙ.ΑΣ. Β/Α Αττικής.

Η Υποδ/νση Τροχαίας Αθηνών αν και ξεκίνησε λίγο νωθρά το παιχνίδι κατάφερε να προηγηθεί στο 42ο  λεπτό με τον Αποστόλη ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ύστερα από έναν υπέροχο συνδυασμό με τον  ΜΗΤΡΑΚΟ & τον ΤΣΙΡΚΙΝΙΔΗ. Στο 2ο ημίχρονο η ΔΙ.ΑΣ. Β/Α έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τον τερματοφύλακά της ΜΑΜΑΛΗ Σπύρο, κατάφερε να κρατήσει ζωντανή την ομάδα του από τις πολλές ευκαιρίες της Υποδ/νσης Τροχαίας Αθηνών. Αλλά όπως σε κάθε διοργάνωση του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, έτσι και εδώ ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου τιμώρησε την Τροχαία, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι ύστερα από το τέρμα του ΚΟΥΤΣΙΟΥΚΗ Γιάννη στο 77ο λεπτό, στέλνοντας το ματς στην παράταση. Στην παράταση μετά την έμπνευση του προπονητή ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, κάνοντας την χρυσή αλλαγή  με τον ΠΕΤΑΝΙΔΗ, έβαλε σε θέση οδηγού την Υποδ/νση Τροχαίας Αθηνών σκοράροντας στο 8ο λεπτό της παράτασης. Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε 5 λεπτά πριν τη λήξη του όταν ο ΣΕΙΤΑΝΙΩΤΗΣ Αλέξανδρος διαμόρφωσε το τελικό σκορ σε 3-1, διατηρώντας την ομάδα της Υποδ/νσης Τροχαίας Αθηνών σε πολυνίκη του θεσμού με 4 σερί κατακτήσεις.

Διαιτητής του τελικού ήταν ο ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος με βοηθούς τον ΒΙΝΤΣΕΤΖΑΤΟ Κυριάκο και ΜΑΚΡΗ Αλέξανδρο. 4ος ήταν ο ΠΡΟΔΡΟΜΙΑΔΗΣ Αλέξανδρος.

Συνθέσεις ομάδων:

Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών: (Προπονητής ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ): ΖΗΝΔΡΟΣ, ΜΠΛΙΚΑΣ, ΜΑΜΑΣΟΥΛΑΣ, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ, ΜΗΤΡΑΚΟΣ, ΜΥΛΩΝΑΣ, ΝΙΚΑΣ, ΠΟΔΑΡΑΣ, ΤΣΙΡΚΙΝΙΔΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΣΕΪΤΑΝΙΤΗΣ, ΚΑΛΙΑΝΕΖΟΣ, ΚΩΣΤΑΚΟΣ, ΓΟΥΡΕΛΗΣ, ΜΠΟΥΣΗΣ, ΠΕΤΑΝΙΔΗΣ,ΣΤΡΩΚΑΤΑΣ, ΔΕΛΗΧΑΤΖΗΣ,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,ΤΣΑΝΕΚΛΙΔΗΣ

ΔΙ.ΑΣ. Β/Α ΑΤΤΙΚΗΣ: (Προπονητής ΜΠΑΚΑΛΟΥΛΗΣ): ΜΑΜΑΗΣ, ΚΑΤΣΑΡΟΣ,ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ,ΝΑΟΥΜΗΣ, ΚΟΥΚΟΥΒΙΝΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, ΜΟΥΖΟΣ, ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΕΛΗΣ, ΔΗΜΟΥΛΙΑΣ, ΖΑΠΑΝΤΗΣ, ΤΣΙΛΙΚΑΣ, ΜΠΑΚΑΛΟΥΛΗΣ, ΚΟΥΤΣΙΟΥΚΗΣΙ, ΚΟΥΤΣΙΟΥΚΗΣ Ν. ΚΟΛΟΝΙΩΤΗΣ, ΚΑΝΕΛΛΗΣ.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Υ/Α΄ κος ΓΡΙΜΜΑΣ Ιωάννης βράβευσε για την προσφορά τους στον αστυνομικό αθλητισμό όλους τους Υπευθύνους των ομάδων ποδοσφαίρου που παρευρέθηκαν στο γήπεδο καθώς και τον Διοικητή της Δ/νσης Τροχαίας Αθηνών Α/Δ΄ κ. Γεώργιο ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ.

Τέλος, στο στάδιο παρευρέθηκαν τιμώντας μας με την παρουσία τους στον Τελικό, ο Πρόεδρος της Football League κος ΛΕΟΥΤΣΑΚΟΣ Λεωνίδας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αθηνών κος ΒΑΡΟΥΧΑΣ Παναγιώτης, το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΑ κος ΜΑΡΑΝΟΣ Σοφιανός και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης ‘’ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ’’ του Δήμου Καλλιθέας κος ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Κων/νος.

Scroll to Top