6ο Κύπελλο Φιλίας Καλαθοσφαίρισης 2018-2019

Γνωρίζεται ότι, την Παρασκευή 10/05/2019 ολοκληρώθηκε το 6ο Κύπελλο Φιλίας καλαθοσφαίρισης αστυνομικών υπηρεσιών Αττικής, στο κλειστό γυμναστήριο του Παπάγου (Ε.Α.Κ.) του Δήμου Παπάγου-Χολαργού με τη συμμετοχή των ομάδων του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.

Οι φίλαθλοι τόσο των δύο ομάδων όσο και του αστυνομικού αθλητισμού έδωσαν το παρόν στο κλειστό γυμναστήριο «Σαλούν» και απόλαυσαν τον αγώνα. Οι δύο ομάδες προσέφεραν όμορφο θέαμα και συμβάδιζαν στο σκορ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 47-58 με νικήτρια την ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.

Α΄ Τ.Τ. Νοτ/κής Αττ.: Προπονητής ΣΠΑΝΟΣ Ε.

Αθλητές: ΒΑΤΣΙΟΣ Α., ΣΚΟΡΙΛΑΣ Ε., ΜΙΧΑΛΕΑΚΟΣ Σ., ΒΡΑΚΑΣ Χ., ΜΑΛΛΙΑΡΑΣ Α., ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ Β., ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Δ., ΑΚΡΙΒΟΣ Ε., ΚΛΤΑΜΠΑΝΗΣ Σ., ΚΑΤΣΙΑΠΗΣ Χ., ΝΤΟΥΡΑΣ Π., ΦΡΑΓΚΟΣ Α.

Δ.Α.Ε.Α.: Προπονητής ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ι.

Αθλητές: ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΜΗΤΡΙΤΖΙΚΟΣ Δ., ΚΙΟΥΤΟΥΚΤΣΗΣ Κ., ΔΡΑΓΑΝΗΣ Θ., ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΔΗΜΗΤΣΑΣ Π., ΤΣΙΟΡΜΠΑΤΖΟΥΔΗΣ Γ., ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α., ΜΙΧΑΛΑΣ Μ.

Πολυτιμότερος παίκτης του τελικού, αναδείχτηκε ο αθλητής της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής ΔΡΑΓΑΝΗΣ Θωμάς.

Διαιτητές ήταν οι: ΠΑΠΑΘΑΝΣΙΟΥ Στ., ΓΙΑΚΕΙΜΗ Ε., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χρ.

Κριτές: ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΝΑΣ Π., ΚΟΡΟΜΠΟΚΗΣ Δ., ΚΟΚΟΤΟΣ Ι.

Κομισάριος: ΤΗΓΑΝΗΣ Γ.

Όλοι οι συμμετέχοντες αστυνομικοί διακρίθηκαν για την προσπάθεια που κατέβαλαν, προσφέροντας τα μέγιστα στην καλλιέργεια και ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητικού πνεύματος, στην προβολή των αξιών και των αρχών του αθλητισμού και στην προβολή του «Ευ αγωνίζεσαι», αποσπώντας ευμενή σχόλια από όλους όσους παρακολούθησαν τους αγώνες.

Επισημαίνεται ότι, η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.

Το πρωτάθλημα δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού οι αγώνες έγιναν σε ημέρα και ώρα που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

Ο Πρόεδρος Α/Α’  Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να συγχαρούν όλα τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής καλαθοσφαίρισης για την ορθή διεξαγωγή και ολοκλήρωση του Κυπέλλου, τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού, τους αθλητές και τους συμμετέχοντες όλων των ομάδων για την προσπάθεια τους!

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τον επόμενο χρόνο!!!!!

Τη διοργάνωση του Κυπέλλου Φιλίας στήριξε η εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί καθώς και η εταιρεία ALTION.

Φωτογραφικό υλικό μπορείτε να δείτε

Scroll to Top