6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Ανδρών – Γυναικών, Λουτράκι Κορινθίας

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος συνεχίζοντας την προσπάθεια που καταβάλει για την γενικότερη ανάπτυξη τόσο των ομαδικών όσο και των ατομικών αθλημάτων. Διοργάνωσε το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης στο Λουτράκι Κορινθίας στις εγκαταστάσεις του ομίλου αντισφαίρισης Ποσειδώνα Λουτρακίου από τις 31/08/2012 έως 02/09/2012.

Έχοντας ανά χείρας την ρακέτα οι αθλητές έδωσαν ο καθένας την δική του μάχη για μία θέση στο βάθρο των νικητών. Το ικανοποιητικό αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών άφησε υποσχέσεις για ακόμα πιο δύσκολες αναμετρήσεις στο μέλλον.

Αστυνομικοί από κάθε γωνιά της  Ελλάδας βρέθηκαν τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου γεγονός που συνετέλεσε στην ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των συναδέλφων αλλά και την ανταλλαγή απόψεων, εμπειρίας και γνώσης πάνω στο αστυνομικό αντικείμενο.

Στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Αρχ/κας  Γεώργιος Παπαναστασίου, έμπειρος προπονητής της ομάδας αντισφαίρισης της Αθλητικής Ένωσης, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον πολλά υποσχόμενο για τις αγωνιστικές του επιδόσεις στο μέλλον Υ/Β΄ Βασίλειο Σιαφλά. Την τρίτη θέση κατέκτησε ο Ανθ/μος  (ε.α) Λάζαρος Μήτσου.

Μαζί με τους φιναλίστ, όλοι οι αστυνομικοί που έλαβαν μέρος στο τουρνουά κέρδισαν το χειροκρότημα των θεατών.

Τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μετακίνησης επιβάρυναν τους ίδιους τους αθλητές αποδεικνύοντας περίτρανα την αγάπη τους για το άθλημα αυτό. Από την διεξαγωγή του 6ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης αλλά και των προηγούμενων αναμετρήσεων θα συγκροτηθεί, ύστερα από βαθμολογία, αντιπροσωπευτική ομάδα για να εκπροσωπήσει την Αθλητική Ένωση στα επόμενα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα αστυνομικών καθώς και σε άλλα τουρνουά που θα διεξαχθούν ανά την Ελλάδα.

Το τουρνουά αντισφαίρισης πάντως δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των εν ενεργεία αστυνομικών αφού οι αγώνες έγιναν σε ημέρες και ώρες που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στους Ταξίαρχο (ε.α) κ. Ιωάννη Καραπανάγο και Υ/Α΄ (ε.α) κ. Γεώργιο Ντζούφρα, οι οποίοι καίτοι αποστρατευθέντες συνεχίζουν να καταβάλλουν τα μέγιστα δυνατά προκειμένου ο αστυνομικός αθλητισμός να συνεχίσει να αναπτύσσεται σε όλα τα μήκη και πλάτη.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο αθλητικό σύλλογο Ποσειδώνα Λουτρακίου για την παραχώρηση των γηπεδικών τους εγκαταστάσεων και στον κ. Μίλτο Παπαδημητρόπουλο Πολιτικό Μηχανικό του Δήμου Λουτρακίου και έφορο του συλλόγου Ποσειδώνα Λουτρακίου για την πολύτιμη στήριξη και ανιδιοτελή του προσφορά την Ένωσή μας.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης έχει καταστεί θεσμός αφού τα τελευταία τρία συναπτά χρόνια πραγματοποιείται το πρώτο 15νθήμερο του μήνα Ιουνίου. Οι αθλητές της αντισφαίρισης φεύγοντας ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο Ιούνιο…

Scroll to Top