6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης στην άμμο

Σας γνωρίζουμε ότι, η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος προτίθεται να διοργανώσει υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης στην άμμο Αστυνομικών την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο «Καράβι» του Σχοινιά Μαραθώνα (Λ. Μαραθώνος 198).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εν ενεργεία άντρες και γυναίκες Αστυνομικοί, Συνοριακοί φύλακες, Ειδικοί Φρουροί που υπηρετούν σε όλη την επικράτεια και είναι ενεργά μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές θα πρέπει όπως συμπληρώσουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τη σχετική αίτηση συμμετοχής που βρίσκεται στο σύνδεσμο μέχρι και την Τρίτη 21/05/2019 και ώρα 12:00.

Τα αγωνίσματα που θα διεξαχθούν είναι τα εξής κάτωθι:

  • Διπλό Ανδρών
  • Διπλό Γυναικών
  • Σε μελλοντικό χρόνο η επιτροπή της Ένωσής μας θα εξετάσει το ενδεχόμενο της πραγματοποίησης της κατηγορίας «διπλό μικτό».

Κανονισμοί διεξαγωγής.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους Διεθνείς Κανονισμούς Παιδιάς και βάσει του κανονισμού διεξαγωγής εσωτερικών πρωταθλημάτων της Ε.Ο.ΠΕ.

Κλήρωση και σύστημα διεξαγωγής.

Η κλήρωση για κάθε κατηγορία, θα πραγματοποιηθεί την ημέρα του αγώνα και ώρα 09:00 στη γραμματεία του γηπέδου από τα μέλη που απαρτίζουν την οργανωτική επιτροπή.

Το σύστημα διεξαγωγής είναι το εξής:

Στον Α΄ γύρο θα δημιουργηθούν όμιλοι των τριών ή περισσότερων ομάδων (ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων) που θα αγωνισθούν όλοι μεταξύ τους. Στον Β΄ γύρο οι ομάδες που θα προκριθούν θα διασταυρωθούν ανάλογα με τη θέση τους στον όμιλο σε αγώνες νοκ-αουτ.

Άπαντες οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να είναι παρόντες την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 και ώρα 09:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο «Καράβι» του Σχοινιά Μαραθώνα (Λ. Μαραθώνος 198).

Γνωρίζεται πως κάθε διαγωνιζόμενος αθλητής υποχρεούται να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η ικανότητα του να αγωνιστεί χωρίς κίνδυνο της υγείας του. Για το σκοπό αυτό κάθε αθλητής θα πρέπει να προσκομίσει στην οργανωτική επιτροπή ιατρική βεβαίωση από παθολόγο ή καρδιολόγο ιδιώτη ή υπηρεσιακό ή ενεργό δελτίο της Ένωσής μας ή κάρτα υγείας αθλητή, τα οποία να πιστοποιούν ότι είναι απολύτως υγιής.

Έχει ληφθεί μέριμνα από τη μεριά μιας, να υπάρχει κατά την διάρκεια των αγώνων, κατάλληλο ιατρικό προσωπικό για την αντιμετώπιση τυχόν έκτακτων ιατρικών περιστατικών καθώς επίσης να υπάρχει στον περιβάλλοντα χώρο μπουφέ με νερά, αναψυκτικά, χυμούς, σνακ και εδέσματα χωρίς κόστος για τους αθλητές. Στους νικητές και φιναλίστ των κατηγοριών του πρωταθλήματος θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Β΄ Αντιπρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης ΑΒΑΝΙΔΗ Δημήτριο τηλ.επικ. 6983548252, καθώς και την ΖΟΥΜΠΟΥΡΤΙΚΟΥΔΗ Αγγελική τηλ.επικ. 6980585383.

Επισημαίνεται ότι, η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top