6ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου Αστυνομικών, Graz Αυστρία, 10-13 Οκτωβρίου 2014

Σας γνωρίζουμε ότι η U.S.P.E. (Πανευρωπαϊκή Αθλητική Ένωση Αστυνομιών) σε συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Αυστρίας κατά το χρονικό διάστημα από 10 έως και 13 Οκτωβρίου 2014 διοργάνωσε το έκτο (6ο) Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Αστυνομικών στο κέντρο της πόλης Γκρατς της Αυστρίας, παράλληλα με τον αγώνα δρόμου (GRAZ MARATHON 2014) στον οποίο συμμετείχαν  12.000 δρομείς περίπου. Στο εν λόγω πρωτάθλημα συμμετείχαν 116 αθλητές – αστυνομικοί από είκοσι (20) χώρες.

Στην τελετή έναρξης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, παρέλασαν όλες οι αποστολές, παρουσία του Αρχηγού της Αστυνομίας του Γκρατς, του Προεδρείου του Διοικητικού Συμβουλίου της USPE, τοπικών φορέων και πλήθους πολιτών.

Ο αθλητής της Ένωσής μας  ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ Γεώργιος συμμετείχε στο 6ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των 42 χλμ., καταφέρνοντας να ολοκληρώσει τον αγώνα τερματίζοντας σε χρόνο 3:27:56. Η απόδοση του ήταν καλύτερη του αναμενόμενου μιας και λίγες μέρες πριν είχε αναβιώσει τον άθλο του Φειδιππίδη τρέχοντας την απόσταση Αθήνα – Σπάρτη – Αθήνα.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος συγχαίρουν τον αθλητή υπεραποστάσεων ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ Γεώργιο για την επιτυχία του και το τεράστιο ψυχικό του σθένος.

Scroll to Top