6ο Πανελλήνιο Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Αστυνομικών

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος διοργάνωσε το 6ο Πανελλήνιο Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Αστυνομικών, την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Βυζαντινού Αθλητικού Κέντρου.

Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του κ. Αρχηγού, Α/Δ’ κ. Βασίλειος Καλαμπόκης, η Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. κα. Ιωάννα Γκελεστάθη και ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Κύπρου Κ. Μαρίνος Χριστοδούλου.

Η Ένωσή μας, θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Γενικό Γραμματέα του Βυζαντινού Αθλητικού Κέντρου κ. Σταύρο ΜΥΤΑΚΙΔΗ για τη φιλοξενία και την παραχώρηση του άρτια καταρτισμένου αθλητικού χώρου και τον κ. Ηλία ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟ ο οποίος με τις πολύτιμες γνώσεις του συνέβαλε καταλυτικά στην διαδικασία διεξαγωγής και ολοκλήρωσης του τουρνουά.

Στο εν λόγω τουρνουά συμμετείχαν είκοσι επτά (27) αθλητές από όλη την Ελλάδα, καθώς και τέσσερις (4) αθλητές από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Κύπρου και πραγματοποιήθηκαν αγώνες στις κατηγορίες «Απλός ανδρών-γυναικών» και «Διπλός ανδρών».

Η κλήρωση των συμμετεχόντων έγινε την Πέμπτη 10/03/2022 από την οργανωτική επιτροπή. Την ημέρα του αγώνα όλοι οι διαγωνιζόμενοι προσήλθαν στις 09:00 στο χώρο των αγώνων και κατόπιν ξεκίνησαν οι προκριματικοί αγώνες των ομίλων. Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου προκρίθηκαν στην επόμενη φάση. Στη συνέχεια οι νικητές διασταυρώθηκαν μεταξύ τους, φθάνοντας στους τελικούς.

Στον μεγάλο τελικό της κατηγορίας απλού, αναδείχτηκε νικητής ο Κύπριος Αστυνομικός ΤΣΟΥΔΕΡΟΣ Σταύρος με δεύτερο τον ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ Γεώργιο. Την τρίτη θέση στην κατάταξη κατέλαβαν ο  ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ Αριστοτέλης και ο Κύπριος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Μαρίνος

Στην κατηγορία του διπλού ανδρών νικητές αναδείχθηκαν οι Κύπριοι αθλητές ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Μαρίνος και ΤΣΟΥΔΕΡΟΣ Σταύρος και φιναλίστ ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Γεώργιος και  ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος. Την τρίτη θέση κατέλαβαν ο  ΜΠΙΣΤΟΛΑΣ Δημήτριος με τον ΜΙΧΑΗΛ Ανδρέα και ο ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ Αριστοτέλης με τον ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ Βαρδή.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.

Το τουρνουά δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού οι αγώνες έγιναν σε ημέρα και ώρα που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

Ο Πρόεδρος Α/Α΄  Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να συγχαρούν τους αθλητές για την προσπάθεια και να τους ευχηθούν καλή συνέχεια στις προσπάθειες τους!

 

Scroll to Top