7ος Τελικός Κυπέλλου Φιλίας Ποδοσφαίρου – 2017-2018

Στις 17 Μαΐου 2018 στο Γήπεδο ΄΄Απόστολος Νικολαΐδης΄΄ διεξήχθη ο Τελικός του 7ου Κυπέλλου Φιλίας Αστυνομικών Υπηρεσιών Αττικής μεταξύ της ΔΑΑ/ΥΑΝΑΤ και την περσινή φιναλίστ του Πρωταθλήματος ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών. Η ΔΑΑ/ΥΑΝΑΤ ξεκίνησε δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 4ο λεπτό με τον Δημήτρη ΤΣΕΚΟΥΡΑ ύστερα από κάθετη μπαλιά που άνοιξε την άμυνα της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

Η απάντηση και ισοφάριση δεν άργησε να έρθει με γκολ του ΜΑΝΑΛΗ μετά από 4 λεπτά. Η Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών αύξησε την πίεση και μέσα σε λίγα λεπτά απόκτησε σκορ ασφαλείας με άλλα δύο (13ο, 21ο) τέρματα του ΜΑΝΑΛΗ που έκανε χατ-τρικ μέσα σε ένα ημίχρονο.

Στο 2οημίχρονο η ΔΑΑ/ΥΑΝΑΤ προσπάθησε να πιέσει και να ισορροπήσει το παιχνίδι αλλά οι πολλές αλλαγές και για τις δύο ομάδες έριξαν το ρυθμό του παιχνιδιού. Στο 66ο λεπτό με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του ΣΤΕΡΓΙΑΚΟΥ ο δείκτης του σκορ ανέβηκε για την ομάδα του Αεροδρομίου στο 1-4. Τέλος στο 86ο λεπτό με γκολ του περσινού 1ου σκόρερ του πρωταθλήματος ΛΥΜΠΕΡΗ διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα 1-5 για την ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών η οποία κατέκτησε το Κύπελλο Φιλίας.

Διαιτητής του τελικού ήταν ο ΦΙΤΣΑΣ Βασίλειος με βοηθούς τον ΜΑΝΟΥΡΑ Νικόλαο και ΜΗΤΑΚΟ Νικόλαο. 4ος Διαιτητής ήταν ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ Ανδρέας.

Συνθέσεις ομάδων:

ΔΑΑ/ΥΑΝΑΤ-Προστασία Μαρτύρων: (Προπονητής ΜΟΛΩΝΗΣ Μιχαήλ)

ΚΟΛΟΝΙΩΤΗΣ, ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ, ΚΟΥΡΟΥΒΑΚΑΛΗΣ, ΚΟΥΡΗΣ, ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ, ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΣ, ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ, ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ, ΧΑΝΤΖΑΚΟΣ, ΣΤΑΛΜΠΟΥΤΖΗΣ, ΚΟΥΚΟΒΙΝΗΣ, ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ Σπ., ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ Δημ., ΤΣΑΡΤΣΑΛΗΣ, ΣΩΚΛΑΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ΜΟΥΛΑΚΑΚΗΣ, ΤΣΟΥΤΣΗΣ, ΓΟΥΒΑΛΑΡΗΣ, ΠΑΤΡΑΜΑΝΗΣ, ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ.

Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών: (Προπονητής ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Λυμπέρης)

ΓΙΩΡΑΣ, ΤΟΥΡΟΥΝΤΖΗΣ, ΤΣΙΑΡΔΑΣ, ΚΑΡΥΚΗΣ, ΓΙΟΥΒΡΗΣ, ΓΚΑΓΚΑΣΤΑΘΗΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΝΑΛΗΣ, ΝΤΟΣΚΑΣ, ΣΤΕΡΓΙΑΚΟΣ, ΤΣΟΠΟΥΡΙΔΗΣ Γ., ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ,ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ, ΓΙΩΤΑΣ, ΛΥΜΠΕΡΗΣ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΙΑΤΡΟΥ, ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑΣ, ΤΣΟΠΟΥΡΙΔΗΣ.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν στο γήπεδο για την έμπρακτη στήριξή τους στο έργο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Scroll to Top