7ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης στην Αθήνα

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος συνεχίζοντας την προσπάθεια που καταβάλει για την γενικότερη ανάπτυξη τόσο των ομαδικών όσο και των ατομικών αθλημάτων διοργάνωσε το 7ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης στις εγκαταστάσεις του ομίλου αντισφαίρισης της Βουλιαγμένης από τις 18/09/2013 έως και 20/09/2013.

Έχοντας ανά χείρας την ρακέτα οι αθλητές έδωσαν ο καθένας την δική του μάχη για μία θέση στο βάθρο των νικητών. Το ικανοποιητικό αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών άφησε υποσχέσεις για ακόμα πιο δύσκολες αναμετρήσεις στο μέλλον.

Στο ανωτέρω Πρωτάθλημα συμμετείχαν αστυνομικοί που προσήλθαν από κάθε γωνιά της  Ελλάδας βρέθηκαν τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου γεγονός που συνετέλεσε στην ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των συναδέλφων αλλά και την ανταλλαγή απόψεων, εμπειρίας και γνώσης πάνω στο αστυνομικό αντικείμενο. Συνολικά συμμετείχαν τριάντα εννέα (39) άνδρες και πέντε (5) γυναίκες.

Στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Δ/Υ΄ ΚΑΝΤΑΡΕΛΗΣ Αριστείδης  αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον έμπειρο Αρχ/κα ΤΖΟΥΒΑΡΑ Δημήτριο. Την τρίτη θέση κατέκτησε ο Αρχ/κας ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης και την τέταρτη ο Αρχ/κας  ΜΗΤΣΟΥ Λάζαρος.

Στο τέλος της δεύτερης ημέρας των αγώνων, τα μέλη του Δ.Σ παρέθεσαν γεύμα, δίπλα από τα γραφεία της Ένωσής μας, στον προαύλιο χώρο που βρίσκεται έξωθεν του κυλικείου, σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στην εν λόγω διοργάνωση αποσκοπώντας στην σύσφιξη των σχέσεων αλλά και την ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών και ιδεών σε αθλητικό επίπεδο. Ταυτόχρονα, παρουσία και του Προέδρου μοιράστηκαν στους αθλητές Τιμητικά Διπλώματα για την συμμετοχή τους.

Μαζί με τους φιναλίστ όλοι οι αστυνομικοί που έλαβαν μέρος στο τουρνουά κέρδισαν το χειροκρότημα των θεατών.

Τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μετακίνησης επιβάρυναν τους ίδιους τους αθλητές αποδεικνύοντας περίτρανα την αγάπη τους για το άθλημα αυτό. Από την διεξαγωγή του 7ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης αλλά και των προηγούμενων θα συγκροτηθεί, ύστερα από βαθμολογία, αντιπροσωπευτική ομάδα για να εκπροσωπήσει την Αθλητική Ένωση στα επόμενα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα αστυνομικών καθώς και σε άλλα τουρνουά που θα διεξαχθούν ανά την Ελλάδα.

Το τουρνουά αντισφαίρισης πάντως δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού οι αγώνες έγιναν σε ημέρες και ώρες που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στον κ. Τεό ΜΟΥΣΑΒΕΡΕ για την παραχώρηση των γηπεδικών του εγκαταστάσεων καθώς και για την πολύτιμη στήριξη και ανιδιοτελή του προσφορά στην Ένωσή μας.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης έχει καταστεί θεσμός αφού τα τελευταία πέντε συναπτά χρόνια πραγματοποιείται το πρώτο 15νθήμερο του μήνα Ιουνίου ή του Σεπτεμβρίου. Ο αριθμός των συμμετεχόντων κρίνεται ικανοποιητικός για την εύρυθμη διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Οι αθλητές της αντισφαίρισης φεύγοντας ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο Ιούνιο.

Scroll to Top