7ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης – Κλήρωση αγώνα

Σας γνωρίζουμε ότι την Δευτέρα (09/09/2013) και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε η κατάρτιση του ταμπλό των αγώνων, από τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής παρουσία και αθλητών που θα συμμετέχουν στο 7ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

 Στο πρωτάθλημα αντισφαίρισης δήλωσαν συμμετοχή σαράντα εννέα (49) άνδρες αθλητές και πέντε (5) γυναίκες αθλήτριες.

Διάγραμμα Ανδρών – Α ΄Ομιλος

Διάγραμμα Ανδρών – Β΄ Όμιλος

 Από την πρώτη φάση των αγώνων έως και τους ημιτελικούς θα διεξάγονται οι αγώνες σε νοκ-αούτ  ( δυο νικηφόρα σετ  – 6 game ) και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθεί tai – break στους δέκα πόντους . Στον τελικό αγώνα σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθεί και τρίτο σετ ( 6 game ).

 Σχετικά με την διεξαγωγή των αγώνων στην κατηγορία γυναικών, οι αθλήτριες θα συγκροτήσουν έναν όμιλο, όπου θα αγωνιστούν μεταξύ τους. Η κάθε αθλήτρια θα αγωνιστεί με όλες τις υπόλοιπες του ομίλου δίνοντας αγώνα ενός σετ ( 8 game ) και κατόπιν βάσει βαθμολογίας οι δύο πρώτες  θα αγωνιστούν στον τελικό αγώνα στα δύο νικηφόρα σετ ( 6 game ) . Στον τελικό αγώνα σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθεί και τρίτο σετ ( 6 game ).

 Υπενθυμίζεται ότι άπαντες οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να είναι παρόντες την Τετάρτη 18/09/2013 και ώρα 08:30 στις εγκαταστάσεις αντισφαίρισης του ομίλου Βουλιαγμένης.

 Κάθε αθλητής-αστυνομικός, εφόσον δεν είναι μέλος της Αθλητικής Ένωσης οφείλει να προσκομίσει-υποβάλει στην οργανωτική επιτροπή την αίτηση εγγραφής στην Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος μέχρι και την 09:00 ώρα της  18/09/2013 στην οργανωτική επιτροπή. Την αίτηση εγγραφής μέλους μπορείτε να την αναζητήσετε στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

 Έχει ληφθεί μέριμνα από τους οργανωτές, να υπάρχει κατά την διάρκεια των αγώνων, κατάλληλο ιατρικό προσωπικό για την αντιμετώπιση τυχόν έκτακτων ιατρικών περιστατικών καθώς επίσης να υπάρχει στον περιβάλλοντα χώρο μπουφέ με νερά, αναψυκτικά, χυμούς, σνακ και εδέσματα χωρίς κόστος για τους αθλητές.

 Στους νικητές και φιναλίστ των κατηγοριών του τουρνουά θα απονεμηθούν διπλώματα συμμετοχής, κύπελλα και μετάλλια.

 Σχετική εγκριτική διαταγή 72473/13/1214611 από 15/08/2013 Δ/γη Α.Ε.Α./Κ.Ο.Α.Δ./Δνση Δημοσίων Σχέσεων Τμ. 2ο.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινήσεις στα τηλεφώνα της Ένωσης κατά τις ώρες και ημέρες που αναφέρονται στην επιλογή ΄΄ Επικοινωνία ΄΄.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top