7ο Πανελλήνιο Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Αστυνομικών

Σας γνωρίζουμε ότι, η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος προτίθεται να διοργανώσει το 7ο Πανελλήνιο Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Αστυνομικών, υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023, στην Ομοσπονδιακή αίθουσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής αποκλειστικά μέσω του παρακάτω συνδέσμου μέχρι και την Δευτέρα 30-1-2023 και ώρα 12:00

Αίτηση Συμμετοχής

Άπαντες οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται την 05/02/2023 και ώρα 09:00 στον χώρο των αγώνων.

Γνωρίζεται πως κάθε διαγωνιζόμενος αθλητής υποχρεούται να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η ικανότητα του να αγωνιστεί χωρίς κίνδυνο της υγείας του. Για το σκοπό αυτό κάθε αθλητής θα πρέπει να προσκομίσει στην οργανωτική επιτροπή οπωσδήποτε ιατρική βεβαίωση από παθολόγο ή καρδιολόγο ιδιώτη ή υπηρεσιακό η οποία πιστοποιεί ότι είναι απολύτως υγιής.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί μπορούν να απευθυνθούν για οποιοδήποτε θέμα σχετικό με την διοργάνωση με το μέλος της επιτροπής επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, ΣΑΪΤΗ Θωμά στο τηλ. 6973747099.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top