7ο Πανελλήνιο Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Αστυνομικών, 05/02/2023 Αθήνα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 το 7ο Πανελλήνιο Τουρνουά Αστυνομικών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στην Ομοσπονδιακή αίθουσα της στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν δεκαοκτώ (18) αθλητές από όλη την Ελλάδα και πραγματοποιήθηκαν αγώνες στις κατηγορίες «Απλός ανδρών» και «Διπλός ανδρών».

Η κλήρωση των συμμετεχόντων έγινε την Παρασκευή 3/2/2023 από την οργανωτική επιτροπή. Την Κυριακή 5/2/2023 όλοι οι διαγωνιζόμενοι προσήλθαν στις 09:00 στο χώρο των αγώνων και κατόπιν ξεκίνησαν οι προκριματικοί αγώνες  των ομίλων. Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου προκρίθηκαν στην επόμενη φάση. Στη συνέχεια οι νικητές διασταυρώθηκαν μεταξύ τους, φθάνοντας στους τελικούς.

Στον μεγάλο τελικό της κατηγορίας απλού, νικητής αναδείχτηκε ο ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ Αριστοτέλης με δεύτερο τον  ΜΠΙΣΤΟΛΑ Δημήτριο. Την τρίτη θέση στην κατάταξη κατέλαβαν οι ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Γεώργιος και ΚΕΧΑΓΙΑΣ Σίμων.

Στην κατηγορία του διπλού ανδρών νικητές αναδείχθηκαν οι ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ Αριστοτέλης και ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Βαρδής και φιναλίστ οι ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Γεώργιος και ΜΙΧΑΗΛ Ανδρέας. Την τρίτη θέση κατέλαβαν ο ΜΠΙΣΤΟΛΑΣ Δημήτριος με τον ΠΑΡΑΣΥΡΗ Ιωάννη και ο ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Άγγελος με τον ΝΑΘΑΝΗΛΙΔΗ Πέτρο.

Ο  Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεώργιος Τζατζάκης ευχαριστεί θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, την Ε.Φ.Ο.Επ.Α., η οποία μας φιλοξένησε και παραχώρησε τον άρτια καταρτισμένο αθλητικό χώρο στην Ένωσή μας και την κ. ΜΙΤΑΚΙΔΟΥ Μαρία η οποία με τις πολύτιμες γνώσεις της συνέβαλε καταλυτικά στην διαδικασία διεξαγωγής και ολοκλήρωσης του τουρνουά.

Τα έξοδα διαμονής και μετακίνησης επιβάρυναν τους ίδιους τους αθλητές αποδεικνύοντας περίτρανα την αγάπη τους για το άθλημα.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.

Το Πρωτάθλημα δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού ο αγώνας έγινε σε ημέρα και ώρα που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

Ο Πρόεδρος Α/Α΄  Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να συγχαρούν τα μέλη της επιτροπής της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους και να τους ευχηθούν καλή συνέχεια στις προσπάθειές τους!

Scroll to Top