7ο Πανελλήνιο Τουρνουά Πετοσφαίρισης στην άμμο

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος διοργάνωσε το έβδομο Πανελλήνιο Τουρνουά Πετοσφαίρισης στην άμμο (Beach Volley) Αστυνομικών την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 στον Γέρακα στις εγκαταστάσεις του Triantafyllidis Beach Arena παραλία Λ. Σπάτων 42.

Η εν λόγω διοργάνωση συμπεριλήφθηκε στις δράσεις της Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού για το έτος 2020, η οποία θα διεξήχθει κατά το χρονικό διάστημα από 10 έως και 18 Οκτωβρίου 2020 και είχε την έγκριση και εντάχθηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ Λευτέρη, στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «be active», το οποίο αφορά την προαγωγή του αθλητισμού και της φυσικής δραστηριότητας σε όλη την Ευρώπη, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τα πολλαπλά οφέλη της άσκησης.

Η διοργάνωση και η διεξαγωγή της Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού, αποτέλεσε τη μοναδική αθλητική δράση αστυνομικών που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «be active» σε όλη την Ευρώπη και είχε τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής, γεγονότα ιδιαίτερα σημαντικά.
Περίπου τριάντα (30) αστυνομικοί αξιοποίησαν την ευκαιρία και αγωνίστηκαν στις κατηγορίες ανδρών & γυναικών, αρχικά σε ομίλους και στην συνέχεια στην τελική φάση προσφέροντας το αντίστοιχο θέαμα.

Η τελική κατάταξη των νικητών είναι:
Κατηγορία Γυναικών
1η θέση
ΚΥΠΑΡΙΣΣΗ Ραφαηλία
ΠΑΥΛΙΔΟΥ Δήμητρα

2η θέση
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Αικατερίνη
ΛΑΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

3η θέση
ΖΟΥΜΠΟΥΡΤΙΚΟΥΔΗ Αγγελική
ΚΕΚΙΤΖΟΓΚΟΥ Βασιλική

Κατηγορία Ανδρών

1η θέση
ΚΑΤΣΑΚΟΥΛΑΣ Βασίλειος
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημήτριος

2η θέση
ΤΖΩΡΤΖΩΝΑΣ Παναγιώτης
ΜΠΕΚΙΡΗΣ Ελευθέριος

3η θέση
ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ Θεόδωρος
ΤΟΛΙΟΣ Αθανάσιος

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος ευχαριστεί θερμά τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη για τη φιλοξενία του αγώνα και την εταιρία Στεργίου για την προσφορά των εδεσμάτων στους συμμετέχοντες.
Επισημαίνεται ότι, η διοργάνωση διεξήχθει αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top