7ο Πανελλήνιο Τουρνουά Πετοσφαίρισης στην άμμο

Σας γνωρίζουμε ότι η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος προτίθεται να διοργανώσει το έβδομο Πανελλήνιο Τουρνουά Πετοσφαίρισης στην άμμο (Beach Volley) Αστυνομικών την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 στον Γέρακα στις εγκαταστάσεις του Triantafyllidis Beach Arena παραλία Λ. Σπάτων 42.

Η εν λόγω διοργάνωση συμπεριλαμβάνεται στις δράσεις της Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού για το έτος 2020, η οποία θα διεξαχθεί κατά το χρονικό διάστημα από 10 έως και 18 Οκτωβρίου 2020 και έχει εγκριθεί και ενταχθεί από τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ Λευτέρη, στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «be active», το οποίο αφορά την προαγωγή του αθλητισμού και της φυσικής δραστηριότητας σε όλη την Ευρώπη, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τα πολλαπλά οφέλη της άσκησης.

Η διοργάνωση και η διεξαγωγή της Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού, αποτελεί τη μοναδική αθλητική δράση αστυνομικών που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «be active» σε όλη την Ευρώπη, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εν ενεργεία άντρες και γυναίκες Αστυνομικοί, Συνοριακοί Φύλακες, Ειδικοί Φρουροί που υπηρετούν σε όλη την επικράτεια και είναι ενεργά μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής μέχρι και την Τρίτη 13/10/2020 και ώρα 12:00 συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική σχετική αίτηση .

Επιπρόσθετα όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να μεριμνήσουν παράλληλα με ιδία ευθύνη για την ιατρική τους εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η ικανότητά τους να αγωνιστούν χωρίς κίνδυνο της υγείας τους και να προσκομίσουν στην επιτροπή την αντίστοιχη ιατρική βεβαίωση.

 Όσοι από όπως αθλητές είναι κάτοχοι δελτίου υγείας αθλητή σε ισχύ παρακαλούνται όπως το καταθέσουν στην επιτροπή.

Τα αγωνίσματα που θα διεξαχθούν είναι τα εξής κάτωθι:

Ανδρών
Γυναικών
Μεικτό

Κανονισμοί διεξαγωγής.

Το Πανελλήνιο Τουρνουά θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον γενικό κανονισμό οργάνωσης και διεξαγωγής αγωνιστικών εκδηλώσεων πετοσφαίρισης στην άμμο. Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος θα διασφαλίσει την παρουσία των διαιτητών, των κριτών καθώς και των πρώτων βοηθειών για τους αγώνες.

Κλήρωση και σύστημα διεξαγωγή

Η κλήρωση για κάθε κατηγορία,  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14/10/2020 και ώρα 18:00 στα γραφεία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος (Μεσογείων 96, Είσοδος Πύλη Μνημείου) από τα μέλη που απαρτίζουν την οργανωτική επιτροπή.

Το σύστημα διεξαγωγής είναι το εξής:

Στον Ά γύρο θα δημιουργηθούν όμιλοι αναλόγως με τις συμμετοχές και θα αγωνιστούν όλα τα ζευγάρια μεταξύ τους. Στον Β΄ γύρο οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα διασταυρωθούν σε αντιστοιχία (1-2, 2-1) σε αγώνες νοκ-αουτ.
Άπαντες οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να είναι παρόντες την Κυριακή και ώρα 08:00 στην τοποθεσία όπου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες.

Σημειώνεται πως από θα ληφθούν όλα εκείνα τα μέτρα που θα ισχύουν τη δεδομένη χρονική περίοδο για την αποφυγή διασποράς του covid-19.

Κάθε αθλητής-αστυνομικός που δεν είναι μέλος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος μπορεί να υποβάλει στην οργανωτική επιτροπή τη σχετική αίτηση εγγραφής την ημέρα του αγώνα.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί μπορούν να απευθύνουν για περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινήσεις στον Α/Α΄ ΑΒΑΝΙΔΗ Δημήτριο στο τηλέφωνο6983458252

 Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top