7ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Αστυνομικών, Βάρνα Βουλγαρία, 27-31 Μαΐου 2015

Σας γνωρίζουμε, πως το έβδομο (7ο) Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Αστυνομικών, που συνδιοργανώθηκε από την Πανευρωπαϊκή Αθλητική Ένωση Αστυνομιών (U.S.P.E.) και την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών της Βουλγαρίας ολοκληρώθηκε με λαμπρότητα στην πόλη Βάρνα της Βουλγαρίας κατά το χρονικό διάστημα από 27 έως 31 Μαΐου 2015. Η ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος έδωσε το παρόν και σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού αστυνομικού αθλητισμού.

Η Ελληνική αποστολή απέσπασε ευμενή και κολακευτικά σχόλια για την παρουσία και την αγωνιστικότητά της τόσο από το σύνολο των ξένων αποστολών όσο και από το προεδρείο της U.S.P.E. . Οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να ανταγωνιστούν αθλητές παγκόσμιας δυναμικότητας στους οποίους παρέχονται  ιδανικές συνθήκες προπόνησης. Παράλληλα σε διοικητικό επίπεδο, σε ακόμη μία διοργάνωση, επιβεβαιώθηκε η δυναμική παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και η αγαστή συνεργασία που υπάρχει με τις υπόλοιπες πανευρωπαϊκές αστυνομίες για την ανάπτυξη του αθλητισμού.

Οι αθλητές μας α) ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ Αριστοτέλης, β) ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Βαρδής, γ) ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος και δ) ΜΠΙΣΤΟΛΑΣ Δημήτριος, την πρώτη μέρα αγωνίστηκαν στο ομαδικό και κατάφεραν μια αξιοπρεπή εμφάνιση έχοντας να αντιμετωπίσουν ομάδες «μεγαθήρια» του αγωνίσματος από χώρες με βαριά ιστορία στο χώρο όπως αυτή της Τσεχίας, της Ουγγαρίας, της Αυστρίας, της Δανίας και γενικά των βόρειων χωρών της Ευρώπης.

Όλοι οι προαναφερόμενοι αθλητές μας την δεύτερη μέρα αγωνίστηκαν στα αθλήματα του ατομικού και του διπλού ανδρών.

Προκειμένου να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της επιτυχίας των αθλητών αναφέρουμε ότι οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, όπως η Αυστρία, η Γαλλία, η Τσεχία, η Δανία συμμετείχαν με αθλητές αστυνομικούς που πολλοί από αυτούς αγωνιζόντουσαν ή αγωνίζονται στις πρώτες κατηγορίες της χώρας τους και μερικοί εξ’ αυτών είναι μέλη των επίσημων εθνικών ομάδων των χωρών τους, λαμβάνοντας μέρος σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Υπαρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κωνσταντίνο και τη Διεύθυνση Επικοινωνίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για την συνεργασία. Επίσης ευχαριστεί θερμά τον κ. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟ Ηλία για τις τεχνικές του γνώσεις, καθώς και όλους τους αθλητές για τον ευγενή και δυναμικό αγώνα που έδωσαν με σκοπό την προβολή της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι η επιλογή των αθλητών, που μας εκπροσώπησαν προέκυψε μέσα από το σύνολο των συμμετοχών όλων των αθλητών που δήλωσαν και έλαβαν μέρος στο 1ο , 2ο και 3ο  Πανελλήνια Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, και ύστερα από την κατάρτιση βαθμολογίας. Εν κατακλείδι τα έξοδα διαμονής και μετακίνησης επιβάρυναν τόσο την Ένωσή μας όσο και τους ίδιους τους αθλητές, αδαπάνως για το δημόσιο, αποδεικνύοντας περίτρανα την αγάπη τους για το άθλημα αυτό.

Scroll to Top