8ος Τελικός Κυπέλλου καλαθοσφαίρισης 2014-2015

Σας γνωρίζουμε ότι, την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 έλαβε χώρα ο Τελικός του 8ου  Κυπέλλου Καλαθοσφαίρισης αστυνομικών υπηρεσιών Ν. Αττικής που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο βιοκλιματικό κλειστό γυμναστήριο του Καρέα και οι φιναλίστ ήταν η ομάδα του Α.Τ. Πεντέλης και η ομάδα του Β΄ Τ.Τ. Αυτ-μων Αττικής. Οι φίλαθλοι τόσο των δύο ομάδων όσο και του αστυνομικού αθλητισμού κατέκλεισαν κάθε γωνιά του κλειστού γυμναστηρίου και απόλαυσαν μια ξεχωριστή εκδήλωση.

Το Α.Τ. Πεντέλης συνεχίζει να γράφει ιστορία. Με σχετική άνεση κατέκτησε το έκτο Κύπελλο Α.Ε.Α.Ε. και συνεχίζει για την κατάκτηση του ντάμπλ καθώς βρίσκεται και στον τελικό του πρωταθλήματος ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαϊου 2015 και ώρα 18:00 στο κλειστό γήπεδο του Γέρακα.

Ειδικότερα, ο αγώνας έληξε με σκόρ Α.Τ. Πεντέλης – Β΄ Τ.Τ. Αυτ-μων 72-50 (ημ. 33-23). Το  Α.Τ. Πεντέλης νίκησε με προπονητή ομάδας τον κ. Φόρο Χ. και αθλητές τους Κουπίδη (16π), Γεωργοπαπαδάκο (12π), Τσούτσο (12π), Κωνσταντώνη (8π), Μπογδανίδη (8π), Θέο (7π), Μαλούκο (6π), Γάτο (3π), Μυλωνίδη, Δουβλαντώνη, Κόθρα, Χριστοφάκη, Τσολάκο Ε. και  Τσολάκος Κ. ενώ το Β΄ Τ.Τ. Αυτ-μων αγωνίστηκε με προπονητή ομάδας τον κ. Μπεκιάρη Φ. και αθλητές τους Παπαδόπουλο Γ. (17π), Βαινά (10π),  Αναγνωστόπουλο (8π), Κατσιώτη (5π), Μπεκιάρη (3π), Ντούφα (3π), Χριστοδουλόπουλο (2π), Βαρσαμούλη (2π), Παπαδάκη, Παπαδόπουλο, Θεοδωρόπουλο και Κολέγκα. Διαιτητές του αγώνα οι κ. Γιακείμη, Κατσιμάδρος και Τηγάνης. Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα ανακηρύχτηκε κατόπιν ψηφοφορίας ο Γεωργοπαπαδάκος του Α.Τ. Πεντέλης.Στον διαγωνισμό τριπόντων προσκλήθηκαν και συμμετείχαν αθλητές των ομάδων που έλαβαν μέρος στον θεσμό του κυπέλλου, νικητής του οποίου αναδείχτηκε ο Γεωργοπαπαδάκος του Α.Τ. Πεντέλης.

Τον αγώνα με την παρουσία τους τίμησαν ο Δ/ντής της Δ/νσης Αστυν. Β/Α Αττικής Ταξίαρχος κ. ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ Πέτρος, ο Διοικητής του Β΄ Α.Τ. Ν. Ιωνίας Α/Υ΄ κ. ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΣ Αθανάσιος, ο Α/Β΄ Βλάχος Αλβέρτος της Υπηρεσίας Ασφαλείας Βουλής των Ελλήνων, τα μέλη των  Δ.Σ. της Α.Ε.Α.Ε. και του παραρτήματος Αττικής καθώς και πλήθος συναδέλφων.

Ο Πρόεδρος της Α.Ε.Α.Ε. Υ/Α΄ κ. ΓΡΙΜΜΑΣ Ιωάννης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την στήριξη τους στον αστυνομικό αθλητισμό και στις διοργανώσεις της Αθλητικής Ένωσης, συνεχάρη τους αθλητές όλων των ομάδων για την συμμετοχή τους στο θεσμό του κυπέλλου και δεσμεύτηκε πως η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος θα στηρίξει οποιονδήποτε αστυνομικό αθλητή θελήσει να αθληθεί σε εγχώριο και πανευρωπαϊκό επίπεδο σεβόμενος τους στόχους και τον σκοπό της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Scroll to Top