8ος Τελικός Κυπέλλου Φιλίας Ποδοσφαίρου 2018-2019

 Την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019, στο γήπεδο «Νήαρ Ηστ» στην Καισαριανή, διεξήχθη ο 8ος Τελικός Κυπέλλου Φιλίας Αστυνομικών Υπηρεσιών Αττικής της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Η ομάδα της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής / Ά Υποδιεύθυνση ήταν η μεγάλη νικήτρια, αφού σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι με δυνατές μάχες, κατάφερε να κάμψει την αξιόμαχη ομάδα της Υ.Α.Τ. με σκορ 1-0 και να στεφθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της Κυπελλούχος Φιλίας!

Παρά το γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, οι δύο ομάδες δημιούργησαν αρκετές φάσεις για γκολ. Τη μοίρα του αγώνα καθόρισε ο Χρήστος Σώκλας, όπου σε μία φάση διαρκείας στην περιοχή της Υ.Α.Τ., κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 22ο λεπτό! Την ΄΄ευθύνη΄΄ για το χαμηλό σκορ έχουν και οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων που πραγματοποίησαν εξαιρετικές αποκρούσεις.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν ο Αλέξανδρος Καρράς με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Κακάνη και Τιμόθεο Τσελεπίδη, ενώ 4ος ήταν ο Ηλίας Χριστοδουλόπουλος.

Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Αρχ/κας Τζαφόλιας Δημήτριος απένειμε το τρόπαιο στη νικήτρια ομάδα της Άμεσης Δράσης, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στους φίλους και συναδέλφους που παρακολούθησαν τον αγώνα και στήριξαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Ο Πρόεδρος της επιτροπής ποδοσφαίρου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Αρχ/κας Δρακόπουλος Ιωάννης απένειμε το τρόπαιο στη φιναλίστ ομάδα της Υ.Α.Τ.

Το παρόν στο γήπεδο έδωσαν ο Διοικητής της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, Ταξίαρχος ΚΟΥΤΣΟΒΙΤΗΣ Κωνσταντίνος, ο Α/Δ΄ ΔΟΥΚΑΚΗΣ Αντώνιος καθώς και ο Δήμαρχος Καισαριανής κ. ΣΤΑΜΕΛΟΣ Ηλίας στον οποίο δόθηκε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στον Αστυνομικό Αθλητισμό.

Συνθέσεις ομάδων:

Α.Δ. (Προπονητής ΚΑΖΑΣ): ΣΚΑΛΑΙΟΣ, ΚΕΡΑΣΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ, ΓΚΟΥΖΕΛΟΣ, ΤΕΡΖΑΚΗΣ, ΠΑΙΔΑΚΗΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΛΙΑΣ, ΣΩΚΛΑΣ.

Αναπληρωματικοί: ΖΗΚΟΣ, ΝΤΟΚΟΣ, ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΝΤΕΜΙΡΗΣ, ΣΑΪΤΑΚΗΣ.

Υ.Α.Τ. (Προπονητής ΚΑΡΑΜΠΙΚΑΣ): ΤΣΑΒΑΡΗΣ, ΣΦΥΡΛΑΣ, ΚΑΛΤΣΟΥΝΗΣ, ΜΙΜΑΡΟΣ, ΜΠΟΥΤΑΣΗΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΓΙΩΤΑΣ, ΤΕΛΛΙΟΣ, ΚΟΝΤΟΒΑΪΟΣ, ΚΑΤΣΑΡΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ.

Αναπληρωματικοί: ΜΑΛΑΜΗΣ, ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΙΑΚΟΣ, ΚΡΙΠΙΝΤΙΡΗΣ.

Ο Πρόεδρος Α/Α΄  Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να συγχαρούν τους αθλητές για την συμμετοχή τους, και να τους ευχηθούν καλή συνέχεια στις προσπάθειες τους!

Scroll to Top