Διεξαγωγή 8ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης στο Κιλκίς

Σας γνωρίζουμε, ότι η Ένωσή μας προτίθεται να διοργανώσει το 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατά το χρονικό διάστημα από 02 έως και 04-09-2014 στις εγκαταστάσεις του ομίλου αντισφαίρισης στο Κιλκίς.

Άπαντες οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται την 02/09/2014 και ώρα 08:30 στον όμιλο αντισφαίρισης του Κιλκίς (Περιοχή Προφήτης Ηλίας ).

Παρακαλούνται όπως τα ενδιαφερόμενα μέλη, να συμπληρώσουν και να αποστείλουν στην Αθλητική Ένωση, την αίτηση συμμετοχής

στο φαξ 210-7782311 το αργότερο μέχρι 10 Αυγούστου 2014.

Η κλήρωση – κατάρτιση του ταμπλό για κάθε κατηγορία,  θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 01/09/2014 και ώρα 19:00 στον όμιλο αντισφαίρισης του Κιλκίς από τα μέλη που απαρτίζουν την οργανωτική επιτροπή. Δικαίωμα παρουσίας κατά τη διάρκεια της κλήρωσης έχουν όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές. Μετά το πέρας αυτής οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνουν οποιαδήποτε άλλη ερώτηση που αφορά τις λεπτομέρειες διεξαγωγής των αγώνων,  στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής.

Από την διεξαγωγή αυτού και των προγενέστερων πρωταθλημάτων που διεξήχθησαν, θα συγκροτηθεί ύστερα από βαθμολογία, ανάλογα με τα αποτελέσματα των συμμετεχόντων αντιπροσωπευτική ομάδα για να εκπροσωπήσει την Αθλητική Ένωση στα επόμενα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Αντισφαίρισης Αστυνομικών καθώς και σε τουρνουά που θα διεξαχθούν στο εσωτερικό της χώρας έχοντας ως κύριο μέλημα την επάξια εκπροσώπηση του Σώματος.

Γνωρίζεται ότι, η Αθλητική Ένωση εξασφάλισε  για την διαμονή και διατροφή των συμμετεχόντων αθλητών αλλά για τα μέλη των οικογενειών τους, οικονομικές προσφορές από ξενοδοχεία της περιοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εξασφάλιση της διαμονής κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει τον κ. ΤΣΕΛΕΚΙΔΗ Νικόλαο (6972017881).

Για περισσότερες διευκρινήσεις σχετικά με την διεξαγωγή του πρωταθλήματος  κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει με τους κ.κ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Γεώργιο (6947844805) και ΝΤΖΟΥΦΡΑ Γεώργιο (6977997056).

Εν κατακλείδι, τονίζεται ότι η διεξαγωγή του ανωτέρω πρωταθλήματος ΔΕΝ ζημιώνει το δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο. Τόσο τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μετακίνησης επιβαρύνουν τους ίδιους τους αθλητές, υποδηλώνοντας με τον πιο λαμπρό τρόπο την αγάπη τους για τον αστυνομικό αθλητισμό και το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Scroll to Top