8ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Αστυνομικών

Γνωρίζεται στα μέλη μας ότι, η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος προτίθεται να λάβει συμμετοχή, με πέντε (5) άνδρες αθλητές στο 8ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Αστυνομικών, το οποίο θα λάβει χώρα κατά το χρονικό διάστημα από 7 έως και 10 Οκτωβρίου 2022, στη πόλη Αϊντχόφεν στην Ολλανδία. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα διοργανώνεται από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών της Ολλανδίας υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών.

Το σύνολο των ανωτέρω συμμετοχών θα προκύψουν από την αγωνιστική επίδοση σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις με πιστοποιημένη διαδρομή.

Ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί – μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, που προτίθενται να λάβουν μέρος, παρακαλούνται όπως δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο έως και την 10η  Ιουλίου 2022, αποστέλλοντας τα στοιχεία τους (Βαθμό, μητρώο, ονοματεπώνυμο, υπηρεσία και κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας, καλύτερη επίδοση) δηλώνοντας την επιθυμία συμμετοχής τους, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου helathpo1990@gmail.com.

Για οποιαδήποτε λεπτομέρεια ή διευκρίνηση οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τον κ. Σούλο Απόστολο στο τηλέφωνο επικοινωνίας  6972088714.

Scroll to Top