8ο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 8Χ8 περιόδου 2019

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διοργάνωση και η διεξαγωγή του 8ου Κυπέλλου 8χ8, για την περίοδο 2019, που διοργάνωσε η Ένωσή μας, στο οποίο συμμετείχαν σαράντα τρεις (43) ομάδες – αστυνομικές Υπηρεσίες του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Η προσπάθεια όλων των αθλητών – συναδέλφων ήταν άξια αναφοράς και βοήθησε στην ομαλή διεξαγωγή ενός ανταγωνιστικού πρωταθλήματος από τον πρώτο αγώνα έως και τους Τελικούς.

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 στα γήπεδα του Campo de Futbol στο Ρέντη διεξήχθη κατά σειρά ο Τελικός του 8ου Κυπέλλου 8χ8 μεταξύ των ομάδων της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών/ΤΟ.Τ.Α. και της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης-526, δύο ομάδες που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε έναν τελικό. Μετά από έναν αμφίρροπο αλλά και συναρπαστικό τελικό η Υ.Τ.Α./Τ.Ο.Τ.Α. κερδίζοντας με σκορ 4-2 έγινε η κάτοχος του 8ου Κυπέλλου 8χ8 Αστυνομικών Υπηρεσιών Ν. Αττικής.

Ο Πρόεδρος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος συγχαίρουν όλους τους συναδέλφους – αθλητές καθώς και τα μέλη των ομάδων που συμμετείχαν στη διεξαγωγή του 8ου Κυπέλλου ποδοσφαίρου 8 επί 8.

Το πρωτάθλημα δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού οι αγώνες έγιναν σε ημέρα και ώρα που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top