8ο Πανελλήνιο Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Αστυνομικών, 13/01/2024.

Στην Ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, έλαβε χώρα το 8ο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Συμμετείχαν περισσότεροι των είκοσι αθλητών από όλη την Ελλάδα και πραγματοποιήθηκαν αγώνες στις κατηγορίες «Απλός ανδρών» και «Διπλός ανδρών».

Η κλήρωση των συμμετεχόντων έγινε την Παρασκευή 12/01/2024 από την οργανωτική επιτροπή. Το Σάββατο 13/01/2024 όλοι οι διαγωνιζόμενοι προσήλθαν στις 09:00 στο χώρο των αγώνων και κατόπιν ξεκίνησαν οι προκριματικοί αγώνες  των ομίλων όπου στη συνέχεια με το σύστημα των διασταυρώσεων φτάσαμε στους τελικούς.

Στον μεγάλο τελικό της κατηγορίας απλού, νικητής αναδείχτηκε ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Γεώργιος με δεύτερο τον  ΜΠΙΣΤΟΛΑ Δημήτριο. Την τρίτη θέση στην κατάταξη κατέλαβαν οι ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ Αριστοτέλης  και ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Βαρδής.

Στην κατηγορία του διπλού ανδρών νικητές αναδείχθηκαν οι ΜΠΙΣΤΟΛΑΣ Δημήτριος – ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Γεώργιος και φιναλίστ οι ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ Αριστοτέλης -ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Βαρδής. Την τρίτη θέση κατέλαβαν ο ΚΕΧΑΓΙΑΣ Σίμων με τον ΠΑΡΑΣΥΡΗ Ιωάννη και ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ  Άγγελος με τον ΚΑΤΣΙΟ Αλέξανδρο.

Ο  Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Υ΄ Γεώργιος Τζατζάκης ευχαριστεί θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, την Ε.Φ.Ο.Επ.Α., η οποία μας φιλοξένησε και παραχώρησε τον άρτια καταρτισμένο αθλητικό χώρο στην Ένωσή μας και τον κ. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟ Ηλία ο οποίος με τις πολύτιμες γνώσεις της συνέβαλε καταλυτικά στην διαδικασία διεξαγωγής και ολοκλήρωσης του τουρνουά.

Τα έξοδα διαμονής και μετακίνησης επιβάρυναν τους ίδιους τους αθλητές αποδεικνύοντας περίτρανα την αγάπη τους για το άθλημα.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.

Το Πρωτάθλημα δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού ο αγώνας έγινε σε ημέρα και ώρα που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

Ο Πρόεδρος Α/Υ΄  Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να συγχαρούν τα μέλη της επιτροπής της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους και να τους ευχηθούν καλή συνέχεια στις προσπάθειές τους!

Scroll to Top