Διεξαγωγή 8ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης στο Κιλκίς

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος συνεχίζοντας την προσπάθεια που καταβάλει για την γενικότερη ανάπτυξη τόσο των ομαδικών όσο και των ατομικών αθλημάτων διοργάνωσε το 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης στις εγκαταστάσεις του ομίλου αντισφαίρισης του Κιλκίς από τις 02/09/2014 έως και 04/09/2014.

Στο ανωτέρω Πρωτάθλημα συμμετείχαν αστυνομικοί που προσήλθαν από κάθε γωνιά της  Ελλάδας, οι οποίοι βρέθηκαν τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου γεγονός που συνετέλεσε στην ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των συναδέλφων αλλά και την ανταλλαγή απόψεων, εμπειρίας και γνώσης πάνω στο αστυνομικό αντικείμενο. Συνολικά συμμετείχαν τριάντα τρεις (33) άνδρες αθλητές.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας του Πρωταθλήματος οι αγώνες διεξήχθησαν σύμφωνα με το πρόγραμμα και το ταμπλό, το οποίο είχε καταρτιστεί την προηγούμενη ημέρα κατά τη διάρκεια της κλήρωσης. Την δεύτερη ημέρα, το πρωτάθλημα διακόπηκε λόγω έκτακτων και δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν στην ευρύτερη περιοχή από τις πρώτες πρωινές ώρες (έντονη και συνεχή βροχόπτωση) και συνεχίστηκαν καθόλη την ημέρα.

Στο τέλος της δεύτερης ημέρας των αγώνων, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς  παρέθεσε γεύμα,  στους συμμετέχοντες αθλητές, παράγοντες και εμπλεκόμενους τοπικούς φορείς, που συνέβαλλαν ο καθένας από την πλευρά του τα μέγιστα, για την διεξαγωγή του Πρωταθλήματος, σε τοπικό εστιατόριο, αποσκοπώντας στην σύσφιξη των σχέσεων αλλά και την ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών και ιδεών σε αθλητικό επίπεδο.

Από την πλευρά της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος οι κ. Γεώργιος ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ και κ. Γεώργιος ΝΤΖΟΥΦΡΑΣ ευχαρίστησαν θερμά όλους τους φορείς που βοήθησαν στην διοργάνωση του Πρωταθλήματος και ειδικότερα το κτήμα ΛΟΥΚΑΚΗ, και τα καταστήματα «ΗΛΕΚΤΡΟΝΕΤ» και «ΓΑΛΑΞΙΑΣ» για την παροχή αθλητικού υλικού και εμφανίσεων στους συμμετέχοντες. Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η βράβευση του αθλητή της αντισφαίρισης κ. Γεωργίου ΖΙΑΛΤΟΥ για την ανελλιπή συμμετοχή του στις διοργανώσεις της Ένωσής μας.

Στο εν λόγω γεύμα παρευρέθηκαν, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κιλκίς κ. Παύλος ΘΩΜΑΪΔΗΣ, ο Δ/ντής της Α.Δ. Κιλκίς, Α/Δ΄ κ. ΖΑΝΔΡΟΣ Θωμάς, ο Δ/τής Τ.Α. Κιλκίς, Α/Α΄ κ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος καθώς και η Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς, κ. Γεωργία ΤΣΕΛΕΚΗ.

Τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μετακίνησης επιβάρυναν τους ίδιους τους αθλητές αποδεικνύοντας περίτρανα την αγάπη τους για το άθλημα αυτό. Λόγω του γεγονότος της διακοπής του 8ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης, δεν θα συγκροτηθεί πίνακας βαθμολογίας με βαθμούς κατάταξης.

Το τουρνουά αντισφαίρισης πάντως δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού οι αγώνες έγιναν σε ημέρες και ώρες που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στην Πρόεδρο του ομίλου αντισφαίρισης Κιλκίς κ. Σοφία ΑΣΙΚΗ για την παραχώρηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων καθώς και για την πολύτιμη στήριξη και ανιδιοτελή της προσφορά στην Ένωσή μας.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης έχει καταστεί θεσμός αφού τα τελευταία έξι συναπτά χρόνια πραγματοποιείται το πρώτο 15νθήμερο του μήνα Ιουνίου ή του Σεπτεμβρίου. Ο αριθμός των συμμετεχόντων κρίνεται ικανοποιητικός για την εύρυθμη διεξαγωγή της διοργάνωσης.  Οι αθλητές της αντισφαίρισης φεύγοντας ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο Ιούνιο.

Scroll to Top