8ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Αστυνομικών, Μπρατισλάβα, Δημοκρατία της Σλοβακίας, 19-23 Σεπτεμβρίου 2019

Το 8ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Αστυνομικών, το οποίο συνδιοργανώθηκε από τη Πανευρωπαϊκή Αθλητική Ένωση Αστυνομιών (U.S.P.E.) και την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών της Δημοκρατίας της Σλοβακίας ολοκληρώθηκε με λαμπρότητα στην πόλη Μπρατισλάβα της Δημοκρατίας της Σλοβακίας το χρονικό διάστημα από 19 έως 23 Σεπτεμβρίου 2019.

Η ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος έδωσε το παρόν και σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού αστυνομικού αθλητισμού.

Η αντιπροσωπευτική αποστολή της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος αποτελούνταν από τους κάτωθι συνοδούς και αθλητές :

Αρχηγός αποστολής ΣΑΪΤΗΣ Θωμάς, Συνοδοί : Ευτύχιος ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ, ΠΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος, ΓΡΙΜΜΑΣ Ιωάννης

Αθλητές : ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Γεώργιος, ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ Άννα, ΜΙΧΑΗΛ Ανδρέας, ΤΖΙΜΟΥ Αικατερίνη, ΜΠΙΣΤΟΛΑΣ Δημήτριος

Η Ελληνική αποστολή απέσπασε ευμενή και κολακευτικά σχόλια για την παρουσία και την αγωνιστικότητά της τόσο από το σύνολο των ξένων αποστολών όσο και από το προεδρείο της U.S.P.E.. Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να ανταγωνιστούν αθλητές παγκόσμιας δυναμικότητας στους οποίους παρέχονται ιδανικές συνθήκες προπόνησης. Παράλληλα σε διοικητικό επίπεδο, σε ακόμη μία διοργάνωση, επιβεβαιώθηκε η δυναμική παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και η αγαστή συνεργασία που υπάρχει με τις υπόλοιπες πανευρωπαϊκές αστυνομίες για την ανάπτυξη του αθλητισμού.

Οι αθλητές μας την πρώτη μέρα αγωνίστηκαν στο ομαδικό και κατάφεραν μια αξιοπρεπή εμφάνιση έχοντας να αντιμετωπίσουν ομάδες «μεγαθήρια» του αγωνίσματος από χώρες με βαριά ιστορία στο χώρο όπως αυτή της Τσεχίας, της Σλοβακίας, της Αυστρίας, της Δανίας και γενικά των βόρειων χωρών της Ευρώπης.

Όλοι οι προαναφερόμενοι αθλητές μας τη δεύτερη μέρα αγωνίστηκαν στα αθλήματα του ατομικού και του διπλού ανδρών.

Προκειμένου να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της επιτυχίας των αθλητών αναφέρουμε ότι οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, όπως η Αυστρία, η Γαλλία, η Τσεχία, η Δανία συμμετείχαν με αθλητές αστυνομικούς που πολλοί από αυτούς αγωνιζόντουσαν ή αγωνίζονται σε πρώτες κατηγορίες της χώρας τους και μερικοί εξ’ αυτών είναι μέλη των επίσημων εθνικών ομάδων των χωρών τους, λαμβάνοντας μέρος σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Υπαρχηγό του Σώματος Αντιστράτηγο Ανδρέα ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ καθώς και την Διεύθυνση Επικοινωνίας / Α.Ε.Α. για τη συνεργασία στο πλαίσιο της προβολής της Ελληνικής Αστυνομίας και της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Τέλος είναι ανάγκη σύσσωμη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος να ευχαριστήσει την εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ για την έμπρακτη στήριξή της στις υποχρεώσεις της ομάδας μας.

Εν κατακλείδι τονίζεται ότι, η συμμετοχή της αντιπροσωπευτικής ομάδας στο πρωτάθλημα ΔΕΝ ζημίωσε το Δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο, και το χρηματικό ποσό που απαιτήθηκε για την αποστολή καλύφθηκε από οικονομικούς πόρους της Ένωσής μας όπως προβλέπεται στο καταστατικό μας καθώς και από τους συμμετέχοντες αθλητές.

Scroll to Top