8ο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Υπηρεσιών Γ.Α.Δ.Θ.

Το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος προτίθεται να διοργανώσει το 8ο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020.

Το πρωτάθλημα διοργανώνεται για 8η συνεχή χρονιά και στόχο έχει την πρόκληση ενδιαφέροντος του συνόλου των Αστυνομικών και όχι μόνο των μελών μας, για άθληση, καθώς επίσης να διατηρεί τη φυσική κατάσταση, η οποία θα σταθεί αρωγός στην υπηρεσιακή ζωή.

Επιπροσθέτως, επισημαίνεται ότι η αθλητική ενασχόληση των Αστυνομικών μέσα από οργανωμένες διαδικασίες, δημιουργεί μία θετική εικόνα του Αστυνομικού στην κοινωνία.

Υπεύθυνοι του πρωταθλήματος έχουν ορισθεί οι: Αρχιφύλακας Μάρος Γεώργιος με τηλέφωνο επικοινωνίας 6973981932 και ο Αρχιφύλακας Μισιρλόγλου Γρηγόριος με τηλέφωνο επικοινωνίας 6942015164.

Οι ομάδες που επιθυμούν να λάβουν μέρος, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν μέχρι τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 με τους ανωτέρω για τις λεπτομέρειες που αφορούν την προαναφερόμενη διοργάνωση.

Εν κατακλείδι, τονίζεται ότι η διεξαγωγή του ανωτέρω πρωταθλήματος ΔΕΝ ζημιώνει το δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο.

Scroll to Top