8ο Super Cup Ποδοσφαίρου

Το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος υπό την αιγίδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών ενημερώνει ότι κατά την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε ο τελικός του 8ου Super Cup ποδοσφαίρου στην πόλη της Αλεξανδρούπολης μεταξύ των πρωταθλητριών ομάδων του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος και του Παραρτήματος Αττικής της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Πιο συγκεκριμένα , την Τρίτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 15:30 στο γήπεδο «Φώτης Κοσμάς» αναμετρήθηκαν η Δ/νση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και η Υπηρεσία Ασφαλείας της Βουλής των Ελλήνων με νικήτρια την Υ.Α.Β.Ε. με σκορ 0-3 (ημίχρονο 0-3).

Οι συνθέσεις των ομάδων: Δ.Α. Αλεξανδρούπολης: (ΤΣΟΜΛΕΚΙΔΗΣ): ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ, ΠΕΤΚΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΣΕΡΙΔΗΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΥΛΟΣ, ΔΟΡΟΥΓΕΝΙΔΗΣ, ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗΣ, ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ, ΠΑΣΧΑΛΗΣ, ενώ την αποστολή συμπλήρωσαν οι ΔΑΝΙΗΛ, ΣΙΣΚΟΣ, ΛΑΜΠΙΔΗΣ, ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ, ΠΑΠΠΟΥΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ και ΦΡΑΝΤΖΑΝΑΣ.

Υ.Α.Β.Ε.: (ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ): ΜΠΑΚΟΛΑΣ, ΠΑΠΠΟΣ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΚΟΘΡΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ, ΦΕΚΑΣ, ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΤΖΑΝΕΤΟΣ και ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ενώ την αποστολή συμπλήρωσαν οι ΓΑΒΡΙΗΛ, ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΛΩΡΟΣ, ΤΣΑΝΕΚΛΙΔΗΣ και ΜΑΝΟΥΡΑΣ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. ΓΚΡΑΝΑΣ με βοηθούς τους κυρίους ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ και ΧΑΤΖΗΜΩΥΣΙΑΔΗ, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο κ. ΣΙΜΙΔΗΣ.

Πριν την έναρξη του αγώνα το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών τίμησε τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Υποστράτηγο κο Νικόλαο Μενεξίδη, καθώς και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης Ταξίαρχο κο Παναγιώτη Κουτούζο για την στήριξη και διευκόλυνση που παρείχαν κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Αστυνομικών Διευθύνσεων, καθώς και στην οργάνωση του εν θέματι τελικού.

Ανωτέρω αθλητική εκδήλωση παρακολούθησαν πλήθος κόσμου και τοπικοί φορείς. Αξιοσημείωτο είναι ότι η είσοδος των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο πραγματοποιήθηκε υπό τους ήχους της φιλαρμονικής μπάντας του Δήμου Αλεξανδρούπολης προσδίδοντας  στον τελικό μια ευχάριστη νότα.

Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου οι ακαδημίες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησαν επίδειξη αθλητικών δραστηριοτήτων, ενώ στην είσοδο του γηπέδου, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, συγκεντρώνονταν χρήματα προκειμένου ενισχυθεί το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

Δείτε το άλμπουμ φωτογραφιών εδώ.

Scroll to Top