9ος Τελικός Κυπέλλου Καλαθοσφαίρισης 2015-2016

Την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 έλαβε χώρα ο Τελικός του 9ου  Κυπέλλου Καλαθοσφαίρισης αστυνομικών υπηρεσιών Ν. Αττικής που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ» και οι φιναλίστ ήταν η ομάδα του Α.Τ. Πεντέλης και η ομάδα του Β΄ Τ.Τ. Αυτ-μων Αττικής. Οι φίλαθλοι τόσο των δύο ομάδων όσο και του αστυνομικού αθλητισμού έδωσαν το παρόν στο κλειστό γυμναστήριο και απόλαυσαν μια ξεχωριστή εκδήλωση.

Στο αγωνιστικό σκέλος του αγώνα η ομάδα του Α.Τ. Πεντέλης επέβαλε από την αρχή του αγώνα το ρυθμό της και όντας ανώτερη καθόλη τη διάρκεια επικράτησε με τελικό σκορ 103-64 κατακτώντας το έβδομο κύπελλο στις τελευταίες εννιά διοργανώσεις συνεχίζοντας να γράφει ιστορία. Πολυτιμότερος παίκτης ανακηρύχθηκε ύστερα από ομόφωνη απόφαση της επιτροπής και των προπονητών, ο Δ/της του Α.Τ. Ο.Α.Κ.Α Α/Β΄ κ. ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ Ηλίας της ομάδας του Α.Τ. Πεντέλης.

Άπαντες τόνισαν τη μεγάλη επιτυχία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος να διεξαχθεί ο 9ος Τελικός Κυπέλλου καλαθοσφαίρισης στο καλύτερο γήπεδο της Ελλάδας και ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης και ανανέωσαν το ραντεβού τους στους τελικούς του Πρωταθλήματος.

Συνθέσεις ομάδων:

Α.Τ. Πεντέλης: Προπονητές Γρίμμας & Τζατζάκης

Αθλητές:  Γεωργοπαπαδάκος, Τσούτσος, Κωνσταντώνης, Θέος, Μαλούκος, Μυλωνίδης, Δουβλαντώνης, Κοθράς Παντ., Χριστοφάκης, Μπάκας, Καϋμενάκης, Τσαγκάρης, Καλφούντζος, Νίκου, Χριστοφάκης.

Β΄ Τ.Τ. Αυτ-μων: Προπονητές Κατσιώτης & Ντούφας

Αθλητές: Μαλιαρίτσης, Κωνσταντινίδης, Αναγνωστόπουλος, Ντουμάνης, Λαμπρόπουλος, Παπαδόπουλος Δ., Θεοδωρόπουλος, Κολέγκας, Παπαδόπουλος Γ., Βαρσαμούλης, Βαϊνάς, Μπεκιάρης.

Διαιτητές του αγώνα οι κ.κ ΘΕΟΔΟΡΩΠΟΥΛΟΣ Ρ., ΜΠΟΥΚΑΣ Αθαν. και ΚΑΡΔΑΡΗΣ Αν.

Κριτές του αγώνα οι κ.κ. Οικονομίδης, Καραγεωργίου, Παπαγιοβάνης, Αναστασόπουλος

Τον αγώνα με την παρουσία τους τίμησαν, ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης, ο Υποστράτηγος (ε.α) κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ Πέτρος,  ο Δ/ντής της Δ/νσης Αστυν. Β/Α Αττικής  Ταξίαρχος κ. ΒΟΥΤΣΕΛΑΣ Κων/νος, ο Δ/της της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ταξίαρχος κ. ΚΑΤΣΙΦΑΣ Λάμπρος, τα μέλη των Δ.Σ. της Α.Ε.Α.Ε. και του παραρτήματος Αττικής, υπηρεσιακοί και μη παράγοντες καθώς και πλήθος συναδέλφων.

Η Ένωσή μας στα πλαίσια της διοργάνωσης και της διεξαγωγής του Κυπέλλου Καλαθοσφαίρισης τίμησε την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής καθώς και τον Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Αττικής

Ο Πρόεδρος της Α.Ε.Α.Ε. Υ/Α΄ κ. ΓΡΙΜΜΑΣ Ιωάννης ευχαρίστησε τόσο τον κ. Υπαρχηγό Αντιστράτηγο κ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη όσο και τους παρευρισκόμενους για την στήριξη τους στον αστυνομικό αθλητισμό και στις διοργανώσεις της Αθλητικής Ένωσης, συνεχάρη τους αθλητές όλων των ομάδων για την συμμετοχή τους στο θεσμό του κυπέλλου και δεσμεύτηκε πως η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος θα στηρίξει οποιονδήποτε αστυνομικό αθλητή θελήσει να αθληθεί σε εγχώριο και πανευρωπαϊκό επίπεδο σεβόμενος τους στόχους και τον σκοπό της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Η Ένωσή μας επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει την Διοίκηση του Ο.Α.Κ.Α. για την αγαστή συνεργασία στα πλαίσια διεξαγωγής του Τελικού.

Scroll to Top