9ος Τελικός Κυπέλλου Φιλίας ποδοσφαίρου 2019-2020

Την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020, στο Δημοτικό Γήπεδο ΄΄Σπύρος Γιαλαμπίδης΄΄στον Ταύρο, διεξήχθη ο 9ος Τελικός Κυπέλλου Φιλίας Αστυνομικών Υπηρεσιών Αττικής της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Η ομάδα της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής / Ά Υποδιεύθυνση ήταν η μεγάλη νικήτρια, αφού σε ένα παιχνίδι με δυνατές μάχες, κατάφερε να κάμψει την αξιόμαχη ομάδα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών με σκορ 2-0.

Η ομάδα της Δ/νσης Άμεσης Δράσης ξεκίνησε δυνατά παίρνοντας το προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 2ο  λεπτό με γκολ του Μπιτσάνη και εδραίωσε τη νίκη της στο δεύτερο ημίχρονο με ένα καταπληκτικό γκολ από τα 30 μέτρα του Τερζάκη, ο οποίος ανακηρύχθηκε και καλύτερος παίχτης του αγώνα.

Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του τροπαίου Φιλίας για την Δ/νση Άμεσης Δράσης. Η ομάδα της Υπ/νσης Δίωξης Ναρκωτικών στην δεύτερη παρουσία της στη διοργάνωση, στάθηκε επάξια στον αγώνα δικαιώνοντας τις προσπάθειες των παιχτών της που όλη τη χρονιά πάλεψαν για το καλύτερο και ανταμείφθηκαν με τη συμμετοχή στον τελικό.

Μετά τη λήξη του αγώνα άπαντες οι ποδοσφαιριστές έφυγαν χαρούμενοι δείχνοντας ότι ο αθλητισμός ενώνει.

Ο αγώνας έγινε κεκλεισμένων των θυρών καθώς τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία όλων των συμμετεχόντων βάση του υγειονομικού πρωτοκόλλου της Γ.Γ.Α.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Αλέξανδρος Δραγάτης με βοηθούς τους Χρήστο Γκούβα και Αναστάσιο Σοφιά, ενώ 4η  ήταν η Έυη Παντελίδου.

Στις κερκίδες το παρών έδωσαν οι προϊστάμενοι των Υπηρεσιών που συμμετείχαν στον τελικό ήτοι ο Διευθυντής της Άμεσης Δράσης Ταξίαρχος κ. Κων/νοςΚουτσιβίτης  και ο Προϊστάμενος της Υ.Δ.Ν. Α/Υ΄ κ. Σπυρίδων Τσαρδάκας ενώ τίμησαν με την παρουσία τους εκ μέρους του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του κ. Φελάς Γεώργιος και ο πρόεδρος 2βάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Αγγελόπουλος Σπυρίδων στους οποίους δόθηκαν τιμητικές πλακέτα για την προσφορά τους στον Αστυνομικό Αθλητισμό.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεώργιος Τζατζάκης και τα μέλη του Δ.Σ., θα ήθελαν να συγχαρούν την Επιτροπή Ποδοσφαίρου για την άρτια διοργάνωση του τελικού και την τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων καθώς και τις συμμετέχουσες ομάδες που αγωνίστηκαν με περίσσιο πάθος μέσα σε αγωνιστικά πλαίσια.

Συνθέσεις ομάδων:

Α.Δ. (Προπονητής ΠΑΓΑΝΗΣ): ΣΚΑΛΑΙΟΣ, ΠΑΓΑΝΗΣ, ΚΑΤΣΑΡΟΣ, ΚΕΡΑΣΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ, ΓΚΟΥΖΕΛΟΣ, ΤΕΡΖΑΚΗΣ, ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, ΜΠΙΤΣΑΝΗΣ, ΧΑΤΖΗΛΙΑΣ, ΚΑΡΙΟΦΥΛΗΣ, ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ, ΖΗΚΟΣ, ΜΠΙΜΠΑΚΗΣ, ΣΩΚΛΑΣ, ΠΑΠΑΛΟΣ, ΤΖΙΡΟΣ, ΧΟΥΙΛΙΔΗΣ

Υ.Δ.Ν. (Προπονητής ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ): ΛΑΜΠΡΟΥΣΗΣ, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΑΡΑΓΚΑΝΗΣ, ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ, ΚΥΡΙΤΣΗΣ, ΖΩΗΣ, ΛΑΣΚΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΣ, ΜΑΖΓΑΛΤΖΗΣ, ΟΝΤΟΣ, ΛΙΑΤΣΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΥ, ΧΗΡΑΣ, ΤΣΙΚΑΛΑΣ, ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ, ΡΑΠΟΤΙΚΑΣ, ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΚΟΝΙΚΟΣ, ΤΡΙΒΥΖΑΚΗΣ.

Εν κατακλείδι, τονίζεται ότι η διεξαγωγή της ανωτέρω διοργάνωσης ΔΕΝ ζημίωσε το Δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο.

Scroll to Top