9ος τελικός Super Cup Ποδοσφαίρου

Το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 διοργάνωσε τον τελικό του 9ου Super Cup ποδοσφαίρου στην πόλη της Αλεξανδρούπολης μεταξύ των πρωταθλητριών ομάδων του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος και της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Πιο συγκεκριμένα, στο γήπεδο «Φώτης Κοσμάς» αναμετρήθηκαν η Δ/νση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και το Α.Τ. Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης με νικήτρια την πρωταθλήτρια των Αθηνών στη διαδικασία των πέναλτι με σκορ 4 – 5. Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε με σκορ 1 – 1.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δ.Α. Αλεξανδρούπολης: (ΤΣΟΜΛΕΚΙΔΗΣ), ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ, ΠΕΤΚΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΣΕΡΙΔΗΣ, ΣΙΣΚΟΣ, ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΥΛΟΣ, ΔΟΡΟΥΓΕΝΙΔΗΣ, ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗΣ, ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ, ΠΑΣΧΑΛΗΣ, ενώ την αποστολή συμπλήρωσαν οι ΔΑΝΙΗΛ, ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΑΝΑΚΑΣ, ΛΑΜΠΙΔΗΣ, ΤΣΙΠΛΑΚΙΔΗΣ, ΚΕΤΗΛΗΣ, ΑΛΑΤΖΙΔΗΣ.

Α.Τ.ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: (ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) ΟΥΣΙΟΣ, ΚΟΥΚΟΥΝΑΣΟΥΛΗΣ, ΤΣΙΚΟΣ, ΣΚΟΥΡΑΣ, ΚΟΡΔΑΣ, ΜΕΛΑΣ, ΚΙΛΙΑΣ, ΠΑΝΟΥ, ΜΑΓΓΙΖΗΣ, ΜΟΥΡΓΟΣ και ΑΡΓΥΡΗΣ , ενώ την αποστολή συμπλήρωσαν οι ΦΑΣΟΥΛΑΣ, ΤΡΑΚΑΛΑΣ, ΜΠΟΥΓΑΤΣΙΑΣ, ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ, ΒΑΤΣΙΟΣ, ΑΡΓΑΝΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ και ΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥΔΗΣ. . Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ με βοηθούς τους κυρίους ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ.

Πριν την έναρξη του αγώνα το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών τίμησε τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Υποστράτηγο Νικόλαο Μενεξίδη, καθώς και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης Α/Δ΄ Παναγιώτη  Καρτάλη για την στήριξη και διευκόλυνση που παρείχαν κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Αστυνομικών Διευθύνσεων, καθώς και στην οργάνωση του εν θέματι τελικού.

Τον τελικό παρακολούθησαν πλήθος κόσμου και τοπικοί φορείς. Αξιοσημείωτο είναι ότι η είσοδος των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο πραγματοποιήθηκε υπό τους ήχους της φιλαρμονικής μπάντας του Δήμου Αλεξανδρούπολης προσδίδοντας  στον τελικό μια ευχάριστη νότα. Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου οι ακαδημίες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησαν επίδειξη αθλητικών δραστηριοτήτων.

Επισημαίνεται ότι, η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.

Η διεξαγωγή του αγώνα δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού οι αγώνες έγιναν σε ημέρα και ώρα που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

Φωτογραφίες από την διοργάνωση μπορείτε να δείτε

Scroll to Top