9ο Πρωτάθλημα και 7ο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 8 χ 8 περιόδου 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τρίτη 03 Ιουλίου 2018 στο γήπεδο ΄΄Campo De Futbal΄΄, η διοργάνωση και η διεξαγωγή του 9ου πρωταθλήματος και 7ου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 8χ8, για την περίοδο 2018, που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωσή Αστυνομικών Ελλάδος, στο οποίο συμμετείχαν σαράντα πέντε (45) ομάδες – αστυνομικές Υπηρεσίες του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Ο τελικός για την ανάδειξη του πρωταθλητή, μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, κρίθηκε στα πέναλτι αφού στην κανονική διάρκεια του αγώνα το σκορ έληξε ισόπαλο με 1-1. Πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης Αττικής, με σκορ 3-2 (πέναλτι) έναντι της ομάδας της Υπηρεσίας Ασφαλείας Βουλής Ελλήνων. Με την κατάκτηση του τροπαίου, η ομάδα των Υ.Α.Τ. επανήλθε στη θέση του πρωταθλητή μετά τον περσυνό χαμένο τελικό ενώ έχει συνολικά δύο κατακτήσεις τα τελευταία τρία χρόνια.

Στο μικρό τελικό η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών νίκησε με σκορ 5-3 την πολύ δυνατή ομάδα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής κατακτώντας την τρίτη θέση.

Στον τελικό Κυπέλλου η ομάδα του Α.Τ. Συντάγματος κατάφερε τρομερή ανατροπή στην τελευταία φάση του αγώνα και κατέκτησε το τρόπαιο νικώντας με σκορ 3-2 έναντι του Α.Τ. Φυλής το οποίο είχε προηγηθεί με δύο τέρματα στην αρχή του παιχνιδιού.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε πολύ καλό κλίμα παρουσία πολλών θεατών. Με το βραβείο «ευ αγωνίζεσθε»  βραβεύτηκε o ποδοσφαιριστής ΜΑΓΓΙΖΗΣ Τρύφων του Α.Τ. Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, ενώ διαιτητές των αγώνων, ήταν ο Διεθνής Διαιτητής FUTSAL κ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, και ο ΣΥΡΡΟΣ Γεώργιος.

Στο γήπεδο παραβρέθηκαν ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, κ. ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Δημήτριος, ο οποίος και έκανε την απονομή του τρόπαιου στην πρωταθλήτρια ομάδα, τα μέλη του Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, κ. ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης, κ. ΜΑΝΟΥΡΑΣ Νικόλαος, κ. ΜΠΟΓΔΑΝΙΔΗΣ Αχιλλεύς, κ. ΧΑΝΤΖΗΣ Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Αττικής κ. ΣΦΥΡΛΑΣ Απόστολος και το μέλος κ. ΓΡΙΜΜΑΣ Ιωάννης, καθώς και τα μέλη της επιτροπής ποδοσφαίρου 8χ8 κ. ΣΩΚΛΑΣ Χρήστος, κ. ΣΚΕΝΔΕΡΗΣ Μιλτιάδης, οι οποίοι συμβάλλαν στη διεξαγωγή των τελικών αγώνων και απένειμαν τα μετάλλια στους ποδοσφαιριστές  και τα κύπελλα στις ομάδες.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλες τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές για τη συμμετοχή τους, να τους ευχηθεί καλό καλοκαίρι με υγεία και να ανανεώσει το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Scroll to Top