9ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος συνεχίζοντας την προσπάθεια που καταβάλει για τη γενικότερη ανάπτυξη τόσο των ομαδικών όσο και των ατομικών αθλημάτων διοργάνωσε το 9ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης στις εγκαταστάσεις του ομίλου αντισφαίρισης στη Βουλιαγμένη Αττικής από τις 03/06/2015 έως και 05/06/2015.

Στο ανωτέρω Πρωτάθλημα συμμετείχαν αστυνομικοί που προσήλθαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας, οι οποίοι βρέθηκαν τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου γεγονός που συνετέλεσε στην ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των συναδέλφων αλλά και την ανταλλαγή απόψεων, εμπειρίας και γνώσης πάνω στο αστυνομικό αντικείμενο. Συνολικά συμμετείχαν είκοσι εφτά (27) άνδρες και έξι (6) γυναίκες.

Στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο ΚΑΝΤΑΡΕΛΗΣ Αριστείδης αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον ΤΑΤΣΙΩΝΑ Απόστολο.  Την τρίτη θέση κατέκτησε ο ΣΙΑΦΛΑΣ Βασίλειος και την τέταρτη θέση ο ΣΑΜΟΪΛΗΣ Κωνσταντίνος.

Στην κατηγορία των γυναικών την πρώτη θέση κατέλαβε η ΚΟΤΡΩΤΣΟΥ Βασιλική αφήνοντας στη δεύτερη θέση την ΚΑΤΣΙΜΠΑ Αφροδίτη. Την τρίτη θέση κατέλαβε η ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ Ζωή και την τέταρτη θέση η ΚΟΠΕΛΟΥΣΟΥ Αικατερίνη.

Μαζί με τους φιναλίστ, όλοι οι αστυνομικοί που έλαβαν μέρος στο τουρνουά κέρδισαν το χειροκρότημα των θεατών. Κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης οι νικητές παρέλαβαν τα αναμνηστικά κύπελλα και μετάλλια ως ανταμοιβή για την επίτευξη της νίκης τους.

Ιδιαίτερη βράβευση πραγματοποιήθηκε για τον ΜΗΤΣΟΥ Λάζαρο για την πολυετή προσφορά του στο άθλημα της αντισφαίρισης καθώς και για τις συνεχείς συμμετοχές του στα πρωταθλήματα της Ένωσής μας.

Ιδιαίτερη τιμή για όλους τους αθλητές ήταν και η παρουσία του Υποστράτηγου (ε.α) ΚΟΝΤΟΜΗΤΡΟΥ Αθανασίου, ο οποίος εμπνεύστηκε τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή του 1ου πρωταθλήματος αντισφαίρισης το έτος 1990, όταν πρωτοϊδρύθηκε η Ένωσή μας, καθώς και τη συμμετοχή μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έλαβε χώρα στην περιοχή της Πεσκάρας της Ιταλίας λίγους μήνες μετά, με τη συμμετοχή τριών αθλητών.

Επισημαίνεται ότι τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μετακίνησης επιβάρυναν τους ίδιους τους αθλητές αποδεικνύοντας περίτρανα την αγάπη τους για το άθλημα αυτό. Από την διεξαγωγή του 9ου  Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης αλλά και των προηγούμενων αναμετρήσεων θα συγκροτηθεί, ύστερα από βαθμολογία, αντιπροσωπευτική ομάδα για να εκπροσωπήσει την Αθλητική Ένωση στα επόμενα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα αστυνομικών καθώς και σε άλλα τουρνουά που θα διεξαχθούν ανά την Ελλάδα.

Το τουρνουά αντισφαίρισης πάντως δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού οι αγώνες έγιναν σε ημέρες και ώρες που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στον κ. Τεό ΜΟΥΣΑΒΕΡΕ για την παραχώρηση των γηπεδικών του εγκαταστάσεων καθώς και για την πολύτιμη στήριξη και ανιδιοτελή του προσφορά στην Ένωσή μας καθώς και στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Γεώργιο και ΝΤΖΟΥΦΡΑ Γεώργιο για το έργο και την προσφορά τους στο πρωτάθλημα αυτό.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης έχει καταστεί θεσμός αφού τα τελευταία χρόνια πραγματοποιείται κατά τους θερινούς μήνες. Οι αθλητές της αντισφαίρισης φεύγοντας ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο Ιούνιο.

Scroll to Top