9ο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης αστυνομικών, 03-08/06/2024.

Σας γνωρίζουμε ότι ολοκληρώθηκε το εν θέματι πρωτάθλημα, που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών της Τσεχίας στην Πράγα, κατά το χρονικό διάστημα από 03 έως και 08 Ιουνίου 2024, υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών (U.S.P.Ε.).

Η ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος έδωσε το παρών και σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και του ευρωπαϊκού αστυνομικού αθλητισμού αποτελούμενη από έξι (6) άτομα αθλητές και συνοδούς.

Η ελληνική αποστολή απέσπασε ευμενή και κολακευτικά σχόλια για την παρουσία και την αγωνιστικότητά της, τόσο από το σύνολο των ξένων αποστολών όσο και από το Προεδρείο της U.S.P.E. Οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να ανταγωνιστούν αθλητές μεγάλης δυναμικότητας, με ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους τίτλους, στους οποίους παρέχονται ιδανικές συνθήκες προπόνησης και εξοπλισμός. Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε η δυναμική παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και η αγαστή συνεργασία που υπάρχει με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αστυνομίες για την ανάπτυξη του ανωτέρω αθλήματος και του αστυνομικού αθλητισμού εν γένει.

Οι αθλητές μας Υ/Β΄ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Γεώργιος, Υ/Β΄ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ Αριστοτέλης, Ανθ/μος ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Βαρδής και Υπ/κας ΜΠΙΣΤΟΛΑΣ Δημήτριος, την πρώτη μέρα αγωνίστηκαν στο ομαδικό και κατάφεραν μια αξιοπρεπή εμφάνιση έχοντας να αντιμετωπίσουν ομάδες «μεγαθήρια» του αγωνίσματος από χώρες με βαριά ιστορία στο χώρο, όπως αυτές της Βουλγαρίας, της Τσεχίας, της Σλοβακίας, της Αυστρίας και της Δανίας.

Όλοι οι προαναφερόμενοι αθλητές μας τη δεύτερη μέρα αγωνίστηκαν στα αθλήματα του ατομικού και του διπλού ανδρών.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τη Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας για την πολύτιμη και έμπρακτη στήριξή της, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να συμμετάσχουμε το εν θέματι αναγραφόμενο πρωτάθλημα με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Μέσω της συμμετοχής στην εν θέματι διοργάνωση η Ελληνική Αστυνομία και η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος κατάφεραν να αποσπάσουν τα θετικά και ευμενή σχόλια.

Η αποστολή δεν ζημίωσε τον κρατικό προϋπολογισμό.

Scroll to Top