9ο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Υπηρεσιών Γ.Α.Δ.Θ.

Το  Παράρτημα Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος προτίθεται να διοργανώσει το 9ο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Υπηρεσιών Γ.Α.Δ.Θ., έχοντας σαν στόχο τη διεύρυνση των συμμετοχών και τη βελτίωση του επιπέδου, καλύπτοντας έτσι την καθολική ανάγκη των μελών μας για άθληση που επιβεβαιώνεται από τη μεγάλη συμμετοχή τόσο στους αγώνες, διαρκούσης της αγωνιστικής περιόδου, όσο και στους τελικούς αγώνες όπου κορυφώνονται οι δραστηριότητές μας.

Στο εν θέματι πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος αστυνομικές υπηρεσίες που ανήκουν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης σύμφωνα με την προκήρυξη.

Αιτήσεις δηλώσεων συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν μέχρι την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  στο aeae.pbe@gmail.com, συμπληρώνοντας τη συνημμένη αίτηση.

Υπεύθυνοι παραλαβής αιτήσεων συμμετοχής στο προαναφερόμενο πρωτάθλημα είναι οι : α) Ανθ/μος ΛΟΥΛΟΥΔΙΑΔΗΣ Ιωάννης με τηλέφωνο 6955920461 και β) Ανθ/μος ΑΛΕΞΙΟΥ Δημήτριος με τηλέφωνο επικοινωνίας 6947180075 .

Η διεξαγωγή του ανωτέρω πρωταθλήματος δεν ζημιώνει το δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο.

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος , Α/Β΄ ΖΑΧΑΡΗΣ Γεώργιος και τα μέλη αυτής εύχονται καλή τύχη σε όλους τους αθλητές των ομάδων που θα αγωνιστούν στο θεσμό του Πρωταθλήματος.

Scroll to Top