Περιπατητικές εκδηλώσεις στη Δίρφυ και στον Βουραϊκό ποταμό

Σας γνωρίζουμε ότι, η Ένωσή μας, προγραμματίζει να διοργανώσει τις εν θέματι  εκδηλώσεις, στις 08/05/2022 και 22/05/2022 αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, η Ένωσή μας, δίνει στα μέλη της τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τη Δίρφυ, τη στέγη της Εύβοιας την 08/05/2022. Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετάσχουν αρχάριοι περιπατητές με πολύ καλή φυσική κατάσταση και τον ανάλογο εξοπλισμό.

Λοιπές λεπτομέρειες για τη διαδικασία συμμετοχής και την εκδήλωση οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφτούν τον παρακάτω σύνδεσμο του κοινωνικού ιστότοπου (facebook) της Ένωσής μας.
https://fb.me/e/1DOEMLOeF

Επίσης την 22/05/2022 θα πραγματοποιηθεί το «42ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΟΥ ΒΟΥΡΑΪΚΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ”» και είναι τιμή μας που η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος θα συμμετάσχει.
Η διαδρομή αποτελεί μέρος του Ευρωπαϊκού μονοπατιού Ε4.
Λοιπές λεπτομέρειες για τη διαδικασία συμμετοχής και την εκδήλωση οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφτούν του κοινωνικού ιστότοπου (facebook) της Ένωσής μας.
https://fb.me/e/5qvuxBJnq

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με την ομάδα «Απόδραση στη Φύση» και τον συνάδελφο ΘΕΟΧΑΡΗ Φώτιο.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν εκείνη την περίοδο για την μη εξάπλωση του COVID-19.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top