Τελικός Κυπέλλου Φιλίας Ποδοσφαίρου

Πρώτος τελικός για την καινούργια διοργάνωση του Κυπέλλου Φιλίας από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος και ποδαρικό στα τρόπαια έκανε η ομάδα της Υπηρεσίας Ασφαλείας Προέδρου της Δημοκρατίας κατακτώντας το κύπελλο σε ένα συγκλονιστικό τελικό που κρίθηκε στη παράταση επί του ΑΤ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ.

Η ομάδα της ΥΑΠΔ όντας το φαβορί δυσκολεύτηκε πολύ από το ΑΤ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ το οποίο από τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου έπαιζε με δέκα παίκτες. Ο κανονικός αγώνας έληξε με το σκορ 3 -3 και χρειάστηκε η ημίωρη παράταση για να μπορέσει να αποδείξει η ΥΑΠΔ πως είναι καλύτερη ομάδα. Τελικό σκόρ του παιχνιδιού είναι 5 – 3 με την προεδρεία να κατακτά το πρώτο τρόπαιο στον ελπιδοφόρο θεσμό του Κυπέλλου Φιλίας.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Αρχ. ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ Δημ. εξήρε την αγωνιστικότητα και το πάθος των δύο ομάδων, έδωσε συγχαρητήρια στους νικητές αλλά και στους ηττημένους για το υψηλό επίπεδο ήθους που υπέδειξαν και ευχαρίστησε όλους τους θεατές αλλά και τα μέλη της αθλητικής μας ένωσης.

Scroll to Top