U.E.F.A. Safe and Security Conference 2025.

Στις εργασίες του ετήσιου συνεδρίου ασφαλείας της U.E.F.A. συμμετείχε ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Γεώργιος Τζατζάκης, καλεσμένος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Αθλητική Ένωση Αστυνομιών (U.S.P.E.).

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε κατά το διάστημα 01-03 Σεπτεμβρίου 2025 και έλαβε χώρα στη Βουδαπέστη, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από όλες τις ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες, καθώς και αρμόδιων φορέων ασφαλείας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, συζητήθηκαν κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια στους ποδοσφαιρικούς αγώνες, τη διαχείριση πλήθους, την πρόληψη βίαιων περιστατικών και την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των αστυνομικών αρχών και των αθλητικών οργανισμών σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Κύλιση στην κορυφή