Γνωρίζοντας την κατάδυση

Μία νέα αθλητική δραστηριότητα, στο πλαίσιο ανάπτυξης του αστυνομικού αθλητισμού, προτίθεται να προσθέσει στις δράσεις της η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος.

Μια απίστευτη εμπειρία κάτω από τη στάθμη της θάλασσας, γνωρίζοντας τις ομορφιές της υποθαλάσσιας ζωής θα ζήσουν όσοι θα επιλέξουν να συμμετέχουν στο αθλητικό πρόγραμμα “Γνωρίζοντας την κατάδυση”.

Η εν λόγω δραστηριότητα, διάρκειας περίπου τριών ωρών (θεωρία και πράξη), πρόκειται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Ιουλίου, σε καταδυτικό κέντρο, που βρίσκεται σε παραθαλάσσια περιοχή της Αττικής.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με εξειδικευμένο προσωπικό του καταδυτικού κέντρου και δεν θα ξεπεράσει τα τρία μέτρα βάθος για λόγους ασφαλείας.

Γνωρίζεται πως το σχετικό κόστος ενοικίασης του απαιτούμενου εξοπλισμού θα επιβαρύνει τους συμμετέχοντες.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν προηγουμένως υποβληθεί σε ιατρική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η ικανότητά του να συμμετέχει χωρίς κίνδυνο της υγείας του. Για το σκοπό αυτό κάθε συμμετέχων θα πρέπει να προσκομίσει ιατρική βεβαίωση από παθολόγο ή καρδιολόγο, ιδιώτη ή υπηρεσιακό ιατρό, τα οποία να πιστοποιούν ότι είναι απόλυτα υγιής.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές θα πρέπει όπως συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, μέσω του συνδέσμου έως 27 Ιουλίου 2019.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Γενικό Γραμματέα Ρήγα Ουσταμπασίδη στο τηλέφωνο 6947426633.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με το πρόγραμμα, το οποίο θα διαμορφωθεί κατόπιν υποβολής των αιτήσεων.

Η εν λόγω αθλητική δραστηριότητα θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top