Δράσεις της ομάδας δρομέων!

Συνεχίζουν στα κόκκινα οι δρομείς της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος δίνοντας το παρόν σε σημαντικούς αγώνες μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού!

Πολλά συγχαρητήρια!!!!

8ος Δόλιχος δρόμος στη Λάρισα 2019

Ο αθλητής  Αβραάμ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ της ομάδας δρομέων της Ένωσής μας, συμμετείχε στον αγώνα «8ος Δόλιχος δρόμος» που έλαβε χώρα στη Δολίχη της Λάρισας αναβίωσε για 8η συνεχόμενη χρόνια το αρχαίο Ολυμπιακό άθλημα «Δόλιχος δρόμος». Ο αγώνας δρόμου περιλάμβανε 2 διαδρομές 11χιλ και 4,7χιλ. Είχε αφετηρία τον αρχαιολογικό χώρο «Καστρί Δολίχης» και την κεντρική πλατεία Δολίχης αντίστοιχα και τερματισμό το βυζαντινό ναό στην κεντρική πλατεία Δολίχης.

Zagori Tera 80km  (20/07/2019)

Ο αθλητής  Δημήτριος ΠΕΡΓΑΜΑΛΗΣ της ομάδας δρομέων της Ένωσής μας, συμμετείχε στον αγώνα Zagori Tera 80km με χρόνο τερματισμού 18 ώρες 25 λεπτά. Ο T.E.RA είναι ένας αγώνας ορεινού τρεξίματος, το ανάπτυγμα του οποίου εκτείνεται σε 80 χιλιόμετρα και η θετική του υψομετρική διαφορά υπερβαίνει τα 5100 μέτρα. Ξεκινά στις 04:30, έχει χρονικό όριο ολοκλήρωσης 20 ώρες από την έναρξή του και έχει 4 ενδιάμεσα χρονικά όρια αποκλεισμού.

Penny marathon Κέντρο Πολιτισμού ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος 10 km (21/07/2019)

Η αθλήτρια Νεκταρία ΚΛΑΔΗ της ομάδας δρομέων της Ένωσής μας, συμμετείχε στον αγώνα Penny marathon στο Κέντρο Πολιτισμού ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην κατηγορία των 10 km. Ο αγώνας έχει κοινωνικό χαρακτήρα και γίνεται προς τιμήν των αδέσποτων ζώων της χώρας μας και των εθελοντών που δίνουν τη ζωή τους γι’ αυτά.

Scroll to Top