Ημέρα των Αποστράτων

Το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης προς τιμή των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας. Συγκεκριμένα, το Τμήμα Εκμάθησης Παραδοσιακών Χορών του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς. Την εκδήλωση συνόδευσαν ζωντανή ορχήστρα δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα εκπληκτική, αποσπώντας θετικά σχόλια και συγχαρητήρια από τους παρευρισκόμενους καθώς και από τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Ανδρέα ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, θα ήθελαν να συγχαρούν το Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος Υ/Α΄Γεώργιο ΖΑΧΑΡΗ, το χοροδιδάσκαλο του Τμήματος καθώς και όλα τα μέλη της χορευτικής ομάδας που εκπροσώπησαν την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τα μέλη της χορευτικής ομάδας αποτελούν οι: Κασαπάκη Ελισάβετ, Τσομπανίδου Δέσποινα, Καλαϊτζή Άννα, Αντώνη Δημήτριο, Λεωνίδα Αναστάσιο, Σαββαΐδη Θεόδουλο, Τυριακίδου Μελίνα, Γαλατά Ελένη, Δέλλα Ευμορφία,  Καλαμπάκα Ιωάννη, Καλαμπούκα Σωκράτη, Καψαχείλη Παναγιώτα, Λεωνάκη Στυλιανό, Ρωμανίδου Μαρία,  Σταματούδη Πηνελόπη, Φαρδή Αικατερίνη, Βουκάντση Σοφία, Φώτου Χριστίνα και Κωνσταντινίδη Αθανάσιο.

Επισημαίνεται ότι η συμμετοχή στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε αδαπανώς για το Δημόσιο.

Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε

Scroll to Top