Στηρίζοντας τον μικρό Χάρη

Σας γνωρίζουμε ότι, η αντιπροσωπευτική ομάδα ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, συμμετείχε σε φιλανθρωπικούς, φιλικούς αγώνες ποδοσφαίρου στην Κέρκυρα προς τιμήν του μικρού  Χάρη. Η συμβολή τόσο της τοπικής κοινωνίας όσο και η προσπάθεια που καταβάλλαμε από την δική μας πλευρά, προς την κατεύθυνση επίτευξης του φιλανθρωπικού σκοπού, έφερε ενθαρρυντικά αποτελέσματα για την οικογένεια του μικρού Χάρη. Ο 11χρονος Χάρης πάσχει από μία σπάνια και εξαιρετικά επιθετική μορφή καρκίνου, που ονομάζεται «Κυψελιδικό Ραβδομυοσάρκωμα». Τονίζεται ότι η διεξαγωγή  των  φιλικών αγώνων  είχε  σκοπό τη στήριξη και ενίσχυση του μικρού Χάρη.

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου και ώρα 18:30 στο Δημοτικό Στάδιο Κέρκυρας, η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδας  αντιμετώπισε την CORFU F.C, με την οποία αγωνίστηκαν για τον ιδιαίτερο σκοπό του παιχνιδιού, οι διεθνείς Έλληνες παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ Αντώνης, ΜΠΑΣΙΝΑΣ Άγγελος, ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ Κων/νος, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος.

Πριν την έναρξη του αγώνα το μέλος του Δ.Σ του Ποδοσφαιρικού Σωματείου  CORFU F.C κ. ΤΣΙΡΙΓΚΑΚΗΣ Σπυρίδων, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Υ/Α΄ κ. ΓΡΙΜΜΑ Ιωάννη, αναγνωρίζοντας τη συμβολή και την προσφορά της Ένωσής μας στον αθλητισμό, ενώ από την πλευρά μας τιμήσαμε τους διεθνείς ποδοσφαιριστές και τον εμπνευστή  των αγώνων παλαίμαχο διεθνή διαιτητή ΚΑΚΟ Αναστάσιο.

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου και ώρα 18:30 στο Ενωσιακό Γήπεδο Κέρκυρας η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδας  αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα την ομάδα της Πυροσβεστικής της Κέρκυρας.

Πριν την έναρξη του αγώνα οι αθλητές και τα μέλη της αποστολής των δύο ομάδων αντάλλαξαν εθιμοτυπικά δώρα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, και στα δύο παιχνίδια οι αθλητές μας κέρδισαν τις εντυπώσεις τόσο για την αγωνιστικότητα και τον επαγγελματισμό τους, όσο και το ήθος που επέδειξαν κατά τη διάρκεια του αγώνα αποσπώντας ευμενή σχόλια, αλλά και το χειροκρότημα των θεατών που βρέθηκαν στις κερκίδες των  γηπέδων.

Για την ιστορία η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος κέρδισε και τα δύο παιχνίδια με σκορ 5-1 και 4-1 αντίστοιχα.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Προπονητής: ΣΙΛΕΒΙΣΤΑΣ Ιωάννης

Αθλητές: ΚΟΘΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΠΙΤΣΑΝΗΣ  ΜΑΡΙΟΣ, KOΡΔΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΙΛΙΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΣΩΚΛΑΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΟΥΤΗΣ  ΜΙΧΑΗΛ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ, ΓΚΙΟΛΑΣ  ΣΤΑΥΡΟΣ, XANTZAKOΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΜΠΟΥΓΑΤΣΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΣΤΕΡΓΙΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΟΥΣΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Στο σημείο αυτό ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσής μας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους Διευθυντές και τους Διοικητές των υπηρεσιών προέλευσης των αθλητών ποδοσφαίρου. Εν κατακλείδι συγχαίρουν τον προπονητή και τους αθλητές που συμμετείχαν στην άψογη αποστολή οι οποίοι επέδειξαν ήθος και αγωνιστικότητα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Scroll to Top