Στηρίζουμε το μικρό Χάρη

Η Ένωσή μας συνεχίζοντας το άνοιγμα προς το κοινωνικό σύνολο, αποδέχτηκε με πολύ μεγάλη χαρά την ιδιαιτέρως τιμητική πρόσκληση, προκειμένου να συμμετάσχει σε φιλανθρωπικούς, φιλικούς αγώνες ποδοσφαίρου στην Κέρκυρα προς τιμήν του μικρού Χάρη. Ο 11χρονος Χάρης πάσχει από μία σπάνια και εξαιρετικά επιθετική μορφή καρκίνου, που ονομάζεται «Κυψελιδικό Ραβδομυοσάρκωμα». Τονίζεται ότι η διεξαγωγή  των  φιλικών αγώνων  έχει  σκοπό τη στήριξη και ενίσχυση του μικρού Χάρη.

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου και ώρα 18:30  στο Δημοτικό Στάδιο Κέρκυρας, η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος  θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου την CORFU F.C , με την οποία θα αγωνιστούν για τον ιδιαίτερο σκοπό του παιχνιδιού, διεθνείς Έλληνες παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές όπως οι ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ Αντώνης, ΜΠΑΣΙΝΑΣ Άγγελος, ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ Κων/νος, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος και ΣΕΪΤΑΡΙΔΗΣ Γιούρκας.

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου και ώρα 18:30 στο Ενωσιακό Γήπεδο Κέρκυρας, η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου την ομάδα της Πυροσβεστικής της Κέρκυρας.

Για την πραγματοποίηση των φιλικών αγώνων κρίνεται αναγκαία η παρουσία του κόσμου και η έμπρακτη στήριξη των φιλάθλων των ομάδων στα πλαίσια της συλλογικής προσπάθειας για τον ανωτέρω φιλανθρωπικό σκοπό.

Σας περιμένουμε όλους!

Scroll to Top