1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αστυνομικών ΄΄Γεώργιος Καριπίδης΄΄

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος προγραμματίζει να διοργανώσει το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αστυνομικών ΄΄Γεώργιος Καριπίδης΄΄, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στις 3 Οκτωβρίου 2021. Το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αστυνομικών θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που θα διοργανωθεί αποκλειστικά από την Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος τα οποία είναι αθλητές του Παγκρατίου και μέλη σε αντίστοιχο σωματείο.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στους αγώνες θα πρέπει μέχρι την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021 να συμπληρώσουν την αίτηση δήλωσης συμμετοχής τους, χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Αίτηση δήλωσης συμμετοχής

Προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Κάθε αθλητής-αστυνομικός θα πρέπει να προσκομίσει-υποβάλλει στην οργανωτική επιτροπή την αίτηση εγγραφής στην Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος την ημέρα των αγώνων.  Στους νικητές και φιναλίστ των κατηγοριών του πρωταθλήματος θα απονεμηθούν κύπελλα και αναμνηστικά διπλώματα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Αντιπρόεδρο Β΄ Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Δημήτριο ΑΒΑΝΙΔΗ στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6983458252.

Επισημαίνεται ότι, η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.
θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που είναι σε ισχύ.

 

Scroll to Top